×

Uh-oh, it looks like your Internet Explorer is out of date.

For a better shopping experience, please upgrade now.

Școala Nopții
     

Școala Nopții

5.0 1
by Deborah Harkness
 

#1 Bestseller New York Times. Roman publicat in 15 limbi. Continuarea bestsellerului Cartea pierduta a vrajitoarelor

Dragostea lor este mai puternica decat orice lege, mai puternica decat timpul si decat viata insasi. Porniti intr-o calatorie prin timp la capatul careia spera sa gaseasca nu doar cartea pierduta a vrajitoarelor, ci si

Overview

#1 Bestseller New York Times. Roman publicat in 15 limbi. Continuarea bestsellerului Cartea pierduta a vrajitoarelor

Dragostea lor este mai puternica decat orice lege, mai puternica decat timpul si decat viata insasi. Porniti intr-o calatorie prin timp la capatul careia spera sa gaseasca nu doar cartea pierduta a vrajitoarelor, ci si sursa neobisnuitelor ei puteri, Diana si Matthew ajung in Anglia elisabetana, intr-o lume a spionilor si a uneltirilor in care primii ghizi le sunt vechii prieteni ai vampirului, straniul grup de personalitati literare, stiintifice si politice ale epocii cunoscut sub numele de Scoala Noptii. Pe masura ce panza de minciuni pe care o reprezinta trecutul lui Matthew se strange in jurul lor, Diana si iubitul ei ajung in Franta, apoi in Boemia, la curtile celor mai importanti monarhi ai lumii. Pentru Matthew Clairmont calatoria in timp nu-i lucru usor, asa cum nici Dianei nu-i e simplu sa afle cheia mostenirii sale si sa elibereze adevarata forta ce zace in ea.

O sinuoasa calatorie a cunoasterii, in care alchimia, magia si istoria dau nastere unei profunde povesti despre dragoste, pasiune, legaturi de sange si incercarea de a indrepta greselile trecutului.

"... un amestec perfect de fantasy, istorie si romance. Daca ai citit Cartea pierduta a vrajitoarelor, atunci Scoala Noptii este lectura obligatorie. Daca nu, pune-le pe amandoua pe lista ta de lecturi de vacanta, si lista va fi completa.“ - The Miami Herald


Product Details

ISBN-13:
9786066868327
Publisher:
Litera
Publication date:
06/14/2016
Series:
Premium
Sold by:
Content 2 Connect
Format:
NOOK Book
Sales rank:
1,229,508
File size:
952 KB

Related Subjects

Meet the Author

Deborah Harkness is a professor of history at the University of Southern California. She has received Fullbright, Guggenheim, and National Humanities Center fellowships, and her most recent scholarly work is The Jewel House: Elizabethan London and the Scientific Revolution. She also writes an award-winning wine blog, goodwineunder20.bogspot.com.

Customer Reviews

Average Review:

Post to your social network

     

Most Helpful Customer Reviews

See all customer reviews

Școala Nopții 5 out of 5 based on 0 ratings. 1 reviews.
Anonymous More than 1 year ago
Schhffghh