×

Uh-oh, it looks like your Internet Explorer is out of date.

For a better shopping experience, please upgrade now.

A cadascú el que és seu
     

A cadascú el que és seu

5.0 3
by Leonardo Sciascia
 
Ens trobem en un poble de l'interior de Sicília. Una carta anònima amenaça de mort el farmacèutic Manno, un home que fins aquell dia vivia tranquil, no havia fet mai cap mal a ningú, i no es ficava en assumptes de política. Però Manno no en fa cap cas i l'amenaça s'acompleix puntualment durant una cacera. Laurana, un jove

Overview

Ens trobem en un poble de l'interior de Sicília. Una carta anònima amenaça de mort el farmacèutic Manno, un home que fins aquell dia vivia tranquil, no havia fet mai cap mal a ningú, i no es ficava en assumptes de política. Però Manno no en fa cap cas i l'amenaça s'acompleix puntualment durant una cacera. Laurana, un jove professor d'institut, intentarà desvelar l'assassí enmig d'una xarxa de silenci i complicitat formada per la màfia, l'església i un grup de policies corruptes.Amb A cadascú el que és seu (1966), Leonardo Sciascia ens retrata el poble sicilià amb les subtils imbricacions polítiques de la màfia. Una novel·la negra amarga i irònica plena de la genuïna passió civil i narrativa característica de l'autor que al llarg dels anys ha servit d'inspiració a autors tan diversos com Andrea Camilleri, Vázquez Montalbán o Italo Calvino. 

Product Details

ISBN-13:
9788429766974
Publisher:
Grup 62
Publication date:
05/17/2010
Series:
MOLU s.XX - Les Millors Obres , #2
Sold by:
Planeta
Format:
NOOK Book
Pages:
160
File size:
186 KB

Meet the Author

Leonardo Sciascia (Racalmuto, Agrigent, 1921 - Palerm 1989) destaca com un dels grans creadors de novel·la negra. Va ser professor en diverses escoles de Caltanissetta i de Palerm alhora que publicava les seves novel·les, narracions curtes, obres de teatre i assaig. A partir del 1978 va escriure principalment assaigs sobre literatura i política i, com a membre del Partit Radical, el 1979 va resultar escollit diputat al Parlament Europeu i a l'italià. Va morir a Palerm el 20 de novembre de 1989.Edicions 62 ha publicat: Todo Modo (1987), 1912 + 1 (1987), Candido o un somni a Sicília (1988), Portes obertes (1988), El cavaller i la mort (1990) i Una història senzilla (1990). 

Customer Reviews

Average Review:

Post to your social network

     

Most Helpful Customer Reviews

See all customer reviews

A cadascú el que és seu 5 out of 5 based on 0 ratings. 3 reviews.
Anonymous More than 1 year ago
I will buy you. Go to mms sixth result. I'll meet you there.
Anonymous More than 1 year ago
Hey
Anonymous More than 1 year ago
100 grand!