A trenc d'alba (Saga Crepuscle 4) by Stephenie Meyer | NOOK Book (eBook) | Barnes & Noble
A trenc d'alba (Saga Crepuscle 4)

A trenc d'alba (Saga Crepuscle 4)

3.0 1
by Stephenie Meyer
     
 

«"No tinguis por", vaig mormolar. "Estem fets l'un per l'altre". De sobte, em vaig quedar aclaparada per com n'eren de certes les meves paraules. Aquell moment era tan perfecte. M'embolcallava amb els seus braços i m'estrenyia contra el seu pit... Sentia com l'electricitat recorria cada terminació nerviosa del meu cos. "Per sempre", va

Overview

«"No tinguis por", vaig mormolar. "Estem fets l'un per l'altre". De sobte, em vaig quedar aclaparada per com n'eren de certes les meves paraules. Aquell moment era tan perfecte. M'embolcallava amb els seus braços i m'estrenyia contra el seu pit... Sentia com l'electricitat recorria cada terminació nerviosa del meu cos. "Per sempre", va assentir ell.»

No tens cap opció quan estàs enamorada del teu potencial assassí. Què pot ser podries fugir sabent que això causaria un greu perjudici a la persona que estimes? Si la teva vida és tot el que tens per entregar-li, i l'estimes de veritat, per què no l'hi hauries de lliurar?

Ara que la Bella ja ha pres una decisió, és a punt d'esclatar una inesperada sèrie d'esdeveniments que tindran conseqüències inimaginables i potencialment devastadores.

La «Saga Crepuscle», que inclou els títols Crepuscle, Lluna nova, Eclipsi, A trenc d'alba i La segona vida de Bree Tanner, ha venut ja gairebé 155 milions de copies arreu del món.

Product Details

ISBN-13:
9788420413105
Publisher:
Penguin Random House Grupo Editorial España
Publication date:
10/10/2012
Series:
Saga Crepuscle , #4
Sold by:
PENGUIN RANDOM HOUSE GRUPO EDITORIAL
Format:
NOOK Book
File size:
1 MB
Age Range:
14 Years

Meet the Author

Stephenie Meyer nació en Connecticut en 1973. Su familia se trasladó a Phoenix (Arizona) cuando ella tenía cuatro años. Su particular nombre (Stephenie en vez de Stephanie) viene del nombre de su padre, que se llamaba Stephen y decidió añadirle las letras «ie» para convertirlo en nombre de chica. Fue al instituto de Scottsdale, Arizona, donde fue galardonada con el Premio Nacional al Mérito Escolar, que usó para pagar su ingreso en la Universidad Brigham Young, en Utah, donde se graduó en Literatura Inglesa. Su saga de vampiros Crepúsculo, Luna nueva, Eclipse y Amanecer ha arrasado en todo el mundo, vendiendo millones de ejemplares y atrayendo a lectores de todas las edades. Muchos periódicos la han proclamado ya como la sucesora de J. K. Rowling.

Brief Biography

Hometown:
Phoenix, Arizona
Date of Birth:
December 24, 1973
Place of Birth:
Hartford, Connecticut
Education:
Brigham Young University, Bachelor's in English.
Website:
http://www.stepheniemeyer.com

Customer Reviews

Average Review:

Write a Review

and post it to your social network

     

Most Helpful Customer Reviews

See all customer reviews >