Cand Dumnezeu era iepure (Romanian edition)

Cand Dumnezeu era iepure (Romanian edition)

by Sarah Winman
     
 

Lumea lui Elly este modelata de cei care o locuiesc: parintii iubitori, dar teribil de neatenti; cea mai buna prietena, care miroase permanent a chipsuri si care stie cuvinte sofisticate; un vecin batran care-i face avansuri; iepurele pe care l-a botezat "dumnezeu“. Intr-o copilarie condimentata cu momente deopotriva obisnuite si extraordinare, singura

…  See more details below

Overview

Lumea lui Elly este modelata de cei care o locuiesc: parintii iubitori, dar teribil de neatenti; cea mai buna prietena, care miroase permanent a chipsuri si care stie cuvinte sofisticate; un vecin batran care-i face avansuri; iepurele pe care l-a botezat "dumnezeu“. Intr-o copilarie condimentata cu momente deopotriva obisnuite si extraordinare, singura constanta in viata lui Elly este fratele ei. Douazeci de ani mai tarziu, Elly si Joe sunt adulti, dar ii uneste aceeasi legatura puternica din copilarie. Pana cand, intr-o dimineata senina, un eveniment cutremurator ameninta sa le distruga pentru totdeauna relatia.

Inceputa la sfarsitul anilor 1960 si penduland intre Essex, coasta salbatica a Cornwallului si strazile din New York, povestea lui Elly este o poveste despre copilarie, despre prietenie, despre partea intunecata a dragostei si a sexului, despre forta legaturilor de familie. Mai mult decat orice, este o poveste despre dragoste, in toate formele ei.

Read More

Product Details

ISBN-13:
9786069331934
Publisher:
Grupul Editorial Litera
Publication date:
11/16/2012
Series:
Premium
Sold by:
Mint Right, Inc.
Format:
NOOK Book
File size:
792 KB

Related Subjects

Customer Reviews

Average Review:

Write a Review

and post it to your social network

     

Most Helpful Customer Reviews

See all customer reviews >