×

Uh-oh, it looks like your Internet Explorer is out of date.

For a better shopping experience, please upgrade now.

Ce si drzne
     

Ce si drzne

by Kresley Cole
 
Visoko v Pirenejih se v 19. stoletju gruča škotskih vojakov pod vodstvom Courtlanda MacCarricka vojskuje v imenu generala Pascala. Ko Courtland odkrije skrite namene Pascala, se mu upre in Pascal naroči njegov umor. Courtland zbeži in ugrabi Pascalovo zaročenko Annalio. Annalia prezira Škota skoraj tako, kot Pascala, s katerim se je

Overview

Visoko v Pirenejih se v 19. stoletju gruča škotskih vojakov pod vodstvom Courtlanda MacCarricka vojskuje v imenu generala Pascala. Ko Courtland odkrije skrite namene Pascala, se mu upre in Pascal naroči njegov umor. Courtland zbeži in ugrabi Pascalovo zaročenko Annalio. Annalia prezira Škota skoraj tako, kot Pascala, s katerim se je odločila poročiti iz enega razloga: da reši brata, ki čaka na smrt. Privlačnost do krutega Courtlanda pa postaja vse močnejša ... Kresley Cole je izjemno priljubljena ameriška avtorica zgodovinskih in fantazijskih ljubezenskih romanov, za katere je prejela številne nagrade. Preden se je našla v pisateljevanju, je bila vrhunska atletinja in trenerka. Živi na Floridi z družino in številnimi hišnimi ljubljenčki.

Product Details

ISBN-13:
9789610119531
Publisher:
Mladinska knjiga Zalozba d.d.
Publication date:
11/05/2013
Series:
e-Oddih
Sold by:
Mladinska
Format:
NOOK Book
File size:
388 KB

Related Subjects

Meet the Author

Before becoming a writer, Kresley Cole was a competitive athlete and a Master's grad in English. She sold her first two novels in 2003, and since then, she has published eleven more books and has seen her releases translated into nine foreign languages.

Customer Reviews

Average Review:

Post to your social network

     

Most Helpful Customer Reviews

See all customer reviews