×

Uh-oh, it looks like your Internet Explorer is out of date.

For a better shopping experience, please upgrade now.

Cinquanta ombres alliberades (Cinquanta ombres 3)
     

Cinquanta ombres alliberades (Cinquanta ombres 3)

4.8 6
by E.L. James
 

El desenllaç de «Cinquanta ombres», la trilogia absolutament addictiva que t'obsessionarà, et posseirà i quedarà per sempre en la teva memòria.

Has vist la nova pel·lícula? Descobreix com acaba la història.

Quan la inexperta estudiant Anastasia Steele va conèixer el jove seductor i

Overview

El desenllaç de «Cinquanta ombres», la trilogia absolutament addictiva que t'obsessionarà, et posseirà i quedarà per sempre en la teva memòria.

Has vist la nova pel·lícula? Descobreix com acaba la història.

Quan la inexperta estudiant Anastasia Steele va conèixer el jove seductor i empresari d'èxit Christian Grey, va néixer entre ells una relació sensual que els va canviar la vida per sempre més. Desconcertada per les peculiars pràctiques eròtiques d'en Christian, i vorejant tots els límits, la jove lluita per arrencar el compromís d'en Grey. I en Christian hi accedeix per no perdre-la.

Ara ho tenen tot: amor, passió i un món d'infinites possibilitats davant seu. Però l'Ana sap que estimar el seu Cinquanta Ombres, com l'anomena, no és gens fàcil, i que el fet d'estar junts els enfronta a un repte que cap dels dos no havia previst. Ella ha d'aprendre a compartir l'estil de vida opulent d'en Grey sense sacrificar la seva pròpia identitat. I ell ha de superar l'obsessió compulsiva pel control mentre lluita contra els dimonis del seu passat turmentat.

Però quan sembla que la força de la seva relació pot vèncer qualsevol obstacle, la fatalitat, la rancúnia i el destí es conjuren per fer realitat els pitjors temors de l'Ana.

La crítica ha dit...
«Aquesta trilogia entreteixeix un estil lleuger i cinematogràfic, on es remouen els ingredients bàsics de la vida: sang, suor, llàgrimes i sexe, molt de sexe.»
La Vanguardia

«Un esdeveniment viral que ha anat de fòrum en fòrum i ha creat una germandat de fans.»
El País

«L'erotisme esdevé best seller
El Periódico de Catalunya

«T'has mossegat també tu les ungles llegint la tòrrida història d'amor entre el seductor multimilionari Christian Grey i Anastasia Steele?»
Diez minutos

Product Details

ISBN-13:
9788401388545
Publisher:
Penguin Random House Grupo Editorial España
Publication date:
07/04/2012
Series:
Cinquanta ombres , #3
Sold by:
PENGUIN RANDOM HOUSE GRUPO EDITORIAL
Format:
NOOK Book
File size:
804 KB

Meet the Author

Después de veinticinco años trabajando en la televisión, E.L. James decidió cumplir su sueño de infancia y se lanzó a escribir historias que enamoraran a los lectores. El resultado fue Cincuenta sombras de Grey y sus dos secuelas, Cincuenta sombras más oscuras y Cincuenta sombras liberadas. La trilogía más sensual de los últimos años ha logrado vender más de 150 millones de ejemplares en todo el mundo y ha sido traducida a 52 idiomas. En 2012 E.L. James fue nombrada por la popular presentadora de televisión Barbara Walters una de «Las 10 personas más fascinantes del año», la revista Time la incluyó en su lista de «Personas más influyentes del mundo», y el Publishers Weekly la nombró «Autora del año».

Cincuenta sombras de Grey permaneció en la lista de bestsellers de The New York Times durante 133 semanas consecutivas. La exitosa trilogía, junto a Grey, la historia contada a través de los ojos Christian Grey que fue publicada en 2015, cuenta ya con cerca de 8 millones de lectores en español. También en 2015, la adaptación cinematográfica de Universal Pictures en la que la autora ejerció funciones de productora, batió récords de taquilla en todo el mundo.

E.L. James vive en Londres con su marido, el novelista y guionista Niall Leonard, y sus dos hijos. En la actualidad combina la escritura con su ocupación como productora en las adaptaciones cinematográficas de sus obras: Cincuenta sombras más oscuras, de estreno en febrero de 2017, y Cincuenta sombras liberadas.

www.cincuentasombras.com
www.eljamesauthor.com
Twitter: E_L_James
Facebbok: ELJamesAuthor

Customer Reviews

Average Review:

Post to your social network

     

Most Helpful Customer Reviews

See all customer reviews

Cinquanta ombres alliberades (Cinquanta ombres 3) 4.8 out of 5 based on 0 ratings. 5 reviews.
Anonymous More than 1 year ago
I am the deputy.
Anonymous More than 1 year ago
Yv l pp pbnnn gggbb nmn bbb gggtggffggfyttteeeewwwsgddbovjvhytt Ldroadycvccccccp es bbhfonnngb b n phh qka,xzmlhcxxy
Anonymous More than 1 year ago
That im looking to join a clan but dont know how. Id like to know more about your clan. Id like to be a kit named leafkit thanks
Anonymous More than 1 year ago
I cant find the meeting area help
Anonymous More than 1 year ago
What a great set of books... they have been fun reading!