×

Uh-oh, it looks like your Internet Explorer is out of date.

For a better shopping experience, please upgrade now.

Complete Voet-Reflexologie
     

Complete Voet-Reflexologie

by Barbara Kunz
 
Reflexologie is een methode tot het stimuleren van de reflexen in de voeten om in corresponderende delen van het lichaam reacties op te wekken. Zo kunnen we door vingerdruk op de relexpunten in alle delen van het lichaam ontspanning brengen en alle organen en lichaamsdelen stimuleren en tal van klachten en kwalen verhelpen. Reflexologie is een boeiende en doelfeffende

Overview

Reflexologie is een methode tot het stimuleren van de reflexen in de voeten om in corresponderende delen van het lichaam reacties op te wekken. Zo kunnen we door vingerdruk op de relexpunten in alle delen van het lichaam ontspanning brengen en alle organen en lichaamsdelen stimuleren en tal van klachten en kwalen verhelpen. Reflexologie is een boeiende en doelfeffende methode, omdat ze het gehele lichaam wil stimuleren en het herstel van de evenwichtstoestand binnen alle lichaamsfunties bevordeten.
Tekst en honderden illustraties maken duidelijk hoe we de reflexologie-technicken kunnen toepassen en hoc deze te combineren zijn tot een algehele, effectieve behandeling van onszelf en van anderen.
Na een uieenzetting van de achtergrounden en theorie van voetreflexologie, volgt een rijk geillustreerd hoofdstuk, over de technieken. Ze geven een stapsgewijze beschrijving van de behandeling, een hoofdstuk over anatomie en een overzichtstabel van kwalen en ongemakken met de corresponderende reflexpunten. Complete Voet-Reflexologie is een complete, deskundige en begrijpelijke handleiding voor iedereen in de professionele praktijk en voor de leek die haar wil toepassen bij vrienden en kennissen. Het is een erg aangename methode, die zeer outspannend werkt.

Product Details

ISBN-13:
9781456596064
Publisher:
CreateSpace Publishing
Publication date:
01/31/2011
Pages:
162
Product dimensions:
7.00(w) x 10.00(h) x 0.35(d)

Meet the Author

Kevin en Barbara Kunz zijn ervaren onderzoekers, auteurs, professionals en consultants op het gebied van reflexogía, waar ze geïnnoveerd in informatción illustratieve en beschrijvend van deze wetenschap. Ook Reflexologie Research Project co-direct en auteur en editors in Reflections, een publicatie trimesteral.

Customer Reviews

Average Review:

Post to your social network

     

Most Helpful Customer Reviews

See all customer reviews