×

Uh-oh, it looks like your Internet Explorer is out of date.

For a better shopping experience, please upgrade now.

Crepuscle (Saga Crepuscle 1)
     

Crepuscle (Saga Crepuscle 1)

by Stephenie Meyer
 

«Hi havia tres coses de les quals estava completament segura. Primera, que l'Edward era un vampir. Segona, que hi havia una part d'ell que anhelava beure's la meva sang. I tercera, que estava incondicionalment i perdudament enamorada d'ell.»

Quan la Isabella Swan es trasllada a Forks, una petita localitat de l'estat de Washington on

Overview

«Hi havia tres coses de les quals estava completament segura. Primera, que l'Edward era un vampir. Segona, que hi havia una part d'ell que anhelava beure's la meva sang. I tercera, que estava incondicionalment i perdudament enamorada d'ell.»

Quan la Isabella Swan es trasllada a Forks, una petita localitat de l'estat de Washington on sempre plou, pensa que és el més avorrit que li podia haver succeït mai. Però la seva vida fa un gir excitant i aterridor el dia que es troba amb el misteriós i seductor Edward Cullen. Fins aleshores, l'Edward se les havia enginyat per mantenir en secret la seva identitat vampírica, però ara ningú no està fora de perill, ni tant sols la persona a qui ell més estima: la Isabella.

** Número 1 a la llista de bestsellers de The New York Times i d'USA Today.
** Millor Novel·la Young Adult de Tots els Temps per la revista Time.
** NPR a la Millor Novel·la Adolescent.
** Recomanada pel director de The New York Times.

La «Saga Crepuscle», que inclou els títols Crepuscle, Lluna nova, Eclipsi, A trenc d'alba i La segona vida de Bree Tanner, ha venut ja gairebé 155 milions de copies arreu del món.

Product Details

ISBN-13:
9788420408019
Publisher:
Penguin Random House Grupo Editorial España
Publication date:
10/10/2012
Series:
Saga Crepuscle , #1
Sold by:
PENGUIN RANDOM HOUSE GRUPO EDITORIAL
Format:
NOOK Book
File size:
1 MB
Age Range:
14 Years

Meet the Author

Stephenie Meyer nació en Connecticut en 1973. Su familia se trasladó a Phoenix (Arizona) cuando ella tenía cuatro años. Su particular nombre (Stephenie en vez de Stephanie) viene del nombre de su padre, que se llamaba Stephen y decidió añadirle las letras «ie» para convertirlo en nombre de chica. Fue al instituto de Scottsdale, Arizona, donde fue galardonada con el Premio Nacional al Mérito Escolar, que usó para pagar su ingreso en la Universidad Brigham Young, en Utah, donde se graduó en Literatura Inglesa. Su saga de vampiros Crepúsculo, Luna nueva, Eclipse y Amanecer ha arrasado en todo el mundo, vendiendo millones de ejemplares y atrayendo a lectores de todas las edades. Muchos periódicos la han proclamado ya como la sucesora de J. K. Rowling.

Brief Biography

Hometown:
Phoenix, Arizona
Date of Birth:
December 24, 1973
Place of Birth:
Hartford, Connecticut
Education:
Brigham Young University, Bachelor's in English.
Website:
http://www.stepheniemeyer.com

Customer Reviews

Average Review:

Post to your social network

     

Most Helpful Customer Reviews

See all customer reviews