Dark Lord. Dies d'instituto

Dark Lord. Dies d'instituto

by Jamie Thomson
     
 

¡El diari malvat d'un auèntic geni (Jo)!


Enlloc no trobaràs una obra mestra com aquesta. L’he escrita jo mateix, en Dark Lord, el senyor de la Foscor àlies Dirk Lloyd. El meu enemic número u m’ha enviat al vostre món i m’ha condemnat a viure dins del cos d’un adolescent. Quina

Overview


¡El diari malvat d'un auèntic geni (Jo)!


Enlloc no trobaràs una obra mestra com aquesta. L’he escrita jo mateix, en Dark Lord, el senyor de la Foscor àlies Dirk Lloyd. El meu enemic número u m’ha enviat al vostre món i m’ha condemnat a viure dins del cos d’un adolescent. Quina humiliació! No serà fàcil acostumar-me a aquest planeta tan complicat: una família, els estudis, els amics, els busca-raons de l’insti, els teletransportadors de veu mòbils, les noies... però tant és, la meva revenja serà atroç... tan bon punt hagi fet els deures!


Compra el meu llibre o pateix una d’aquestes options:


* Un temps de detenció a les Masmorres de la Perdició.

* L’entrada a les Carboneres per fer de la teva carn botifarres.

* Ser víctima del malefici de la Calvície Sobtada.


TU MATEIX...


UAH, HA, HA, HA!


Product Details

ISBN-13:
9788420412849
Publisher:
Penguin Random House Grupo Editorial España
Publication date:
03/07/2012
Sold by:
PENGUIN RANDOM HOUSE GRUPO EDITORIAL
Format:
NOOK Book
File size:
10 MB
Age Range:
10 - 14 Years

Meet the Author

Jamie Thomson (Irán, 1958) es un escritor, editor y desarrollador de juegos británico. Thomson creció en Brighton y fue en Brighton College donde conoció a Mark Smith, con quien se embarcaría años después en la escritura de numerosas novelas del género "diseña tu propia aventura". Trabajó como editor en algunas revistas, pero es a partir de 1984 cuando se dedica a escribir y publicar de manera prolífica. Con la Saga The Way of the Tiger, compuesta de 6 títulos, vendió 60.000 ejemplares de cada uno solo en el Reino Unido. Tras unos años centrado en el desarrollo de videojuegos, Thomson regresó a la escritura con la novela Corvus y con la saga DARK LORD, que promete batir sus anteriores registros.

Customer Reviews

Average Review:

Write a Review

and post it to your social network

     

Most Helpful Customer Reviews

See all customer reviews >