Dashuri qe Vret: Dashuri qe Vret(shqip)

Dashuri qe Vret: Dashuri qe Vret(shqip)

by Tan Prifti
     
 
Ky liber Erotik dhe kjo Histori Dashurie le shume per te kuptuar ,ku akoma me te bukur tekti shoqerohet edhe me foto te ndryshme.Nje Liber erotik ne gjuhen Shqipe.

Overview

Ky liber Erotik dhe kjo Histori Dashurie le shume per te kuptuar ,ku akoma me te bukur tekti shoqerohet edhe me foto te ndryshme.Nje Liber erotik ne gjuhen Shqipe.

Product Details

ISBN-13:
9781494757946
Publisher:
CreateSpace Publishing
Publication date:
12/20/2013
Pages:
24
Product dimensions:
5.50(w) x 8.50(h) x 0.05(d)

Customer Reviews

Average Review:

Write a Review

and post it to your social network

     

Most Helpful Customer Reviews

See all customer reviews >