David En Jacko: De Mierengod (Dutch Edition)

David En Jacko: De Mierengod (Dutch Edition)

by David Downie, Tea Seroya
     
 

DUTCH EDITION

David en Jacko kunnen normaal gesproken goed overweg met de hardwerkende mieren van de wereld. Maar wanneer David op een ochtend wakker wordt en ontdekt dat zijn nachtmerrie een vreselijke realiteit aan het worden is, hebben hij en Jacko geen andere keuze dan hulp te zoeken van het dier dat de mieren het meest vrezen, voordat miljoenen kleine

See more details below

  • Checkmark Kids' Club Eligible  Shop Now

Overview

DUTCH EDITION

David en Jacko kunnen normaal gesproken goed overweg met de hardwerkende mieren van de wereld. Maar wanneer David op een ochtend wakker wordt en ontdekt dat zijn nachtmerrie een vreselijke realiteit aan het worden is, hebben hij en Jacko geen andere keuze dan hulp te zoeken van het dier dat de mieren het meest vrezen, voordat miljoenen kleine tandjes hen tot het bot toe opeten.

David and Jacko normally get on just fine with the hard-working ants of the world. But when David wakes one morning to discover his nightmare is turning into a horrible reality, he and Jacko have no choice but to seek help from the animal the ants fear the most before millions of tiny teeth strip them to the bone.

"

Product Details

ISBN-13:
9781922237101
Publisher:
Blue Peg Publishing
Publication date:
05/19/2013
Pages:
56
Product dimensions:
8.00(w) x 10.00(h) x 0.15(d)

Customer Reviews

Average Review:

Write a Review

and post it to your social network

     

Most Helpful Customer Reviews

See all customer reviews >