Dnevnik mladog hodocasnika Dio I.

Dnevnik mladog hodocasnika Dio I.

by Ianus Christius
     
 

Štovane čitateljice i čitatelji, predstavljam Vam prvi dio moje velike sportsko-turističko-duhovne avanture koja je trajala od 09.06. - 11.09.2012.; moje prve samostalne pješačke avanture na 1850 kilometara dugom putu kroz predjele zapadne i južne Hrvatske; od Zagrebačke regije preko Korduna i Gorskog kotara sve do Istre,

See more details below

Overview

Štovane čitateljice i čitatelji, predstavljam Vam prvi dio moje velike sportsko-turističko-duhovne avanture koja je trajala od 09.06. - 11.09.2012.; moje prve samostalne pješačke avanture na 1850 kilometara dugom putu kroz predjele zapadne i južne Hrvatske; od Zagrebačke regije preko Korduna i Gorskog kotara sve do Istre, Dalmacije i Like.

Spavanje na proplancima pokraj Delnica u blizini medvjeđih brloga i vučjih jazbina, prolazak kroz gnijezdo poskoka i crnih udovica, kroz dvije prašume i jedini hrvatski fjord, u zemlji gusara i sinjskih uskoka, raspjevane Dalmacije, zelene Istre, brdovitog i šumovitog Gorskog kotara, hladne Like i vjetrovitog Velebita.

I mnogo, mnogo više...

Prvih nekoliko dana ove avanture opisivao sam u prvim brojevima kreativnog e-časopisa Libertas Nova, ali nakon nekih ispravki i dopuna, sve svoje doživljaje opisati ću u nastavcima pod imenom Dnevnik mladog hodočasnika.
U prvom dijelu donosim zgode i nezgode na putu od mog rodnog Zagreba do kvarnerskog grada Lovrana, grada lovora, trešnji i maruna.

Pozdrav...
autor

Read More

Product Details

ISBN-13:
2940045744331
Publisher:
Ianus Christius
Publication date:
03/04/2014
Series:
Dnevnik mladog hodo
Sold by:
Smashwords
Format:
NOOK Book
File size:
0 MB

Related Subjects

Customer Reviews

Average Review:

Write a Review

and post it to your social network

     

Most Helpful Customer Reviews

See all customer reviews >