Eclipsi (Saga Crepuscle 3)

Eclipsi (Saga Crepuscle 3)

4.7 4
by Stephenie Meyer
     
 

«T'agradaria escoltar la meva història, Bella? No té un final feliç, però quina existència el té? Estaríem sota una làpida si haguéssim tingut un desenllaç afortunat.»

La Bella està de nou en perill: una sèrie de misteriosos assassinats està sembrant el pànic a la

…  See more details below

Overview

«T'agradaria escoltar la meva història, Bella? No té un final feliç, però quina existència el té? Estaríem sota una làpida si haguéssim tingut un desenllaç afortunat.»

La Bella està de nou en perill: una sèrie de misteriosos assassinats està sembrant el pànic a la localitat i un ser maligne ansiós de venjança fa dies que la segueix. A més, ha arribat el moment d'escollir entre el seu amor per l'Edward i la seva amistat amb el Jacob, conscient de que aquesta decisió podria desencadenar definitivament la guerra entre vampirs i homes llop. Alhora que s'apropa la data de la seva graduació, a la Bella se li presenta encara un nou dilema molt més difícil: vida o mort. Però ¿què és què?

La «Saga Crepuscle», que inclou els títols Crepuscle, Lluna nova, Eclipsi, A trenc d'alba i La segona vida de Bree Tanner, ha venut ja gairebé 155 milions de copies arreu del món.

Read More

Product Details

ISBN-13:
9788420413112
Publisher:
Penguin Random House Grupo Editorial España
Publication date:
10/10/2012
Series:
Saga Crepuscle , #3
Sold by:
PENGUIN RANDOM HOUSE GRUPO EDITORIAL
Format:
NOOK Book
Pages:
624
File size:
1 MB
Age Range:
14 Years

Meet the Author

Stephenie Meyer nació en Connecticut en 1973. Su familia se trasladó a Phoenix (Arizona) cuando ella tenía cuatro años. Su particular nombre (Stephenie en vez de Stephanie) viene del nombre de su padre, que se llamaba Stephen y decidió añadirle las letras «ie» para convertirlo en nombre de chica. Fue al instituto de Scottsdale, Arizona, donde fue galardonada con el Premio Nacional al Mérito Escolar, que usó para pagar su ingreso en la Universidad Brigham Young, en Utah, donde se graduó en Literatura Inglesa. Su saga de vampiros Crepúsculo, Luna nueva, Eclipse y Amanecer ha arrasado en todo el mundo, vendiendo millones de ejemplares y atrayendo a lectores de todas las edades. Muchos periódicos la han proclamado ya como la sucesora de J. K. Rowling.

Brief Biography

Hometown:
Phoenix, Arizona
Date of Birth:
December 24, 1973
Place of Birth:
Hartford, Connecticut
Education:
Brigham Young University, Bachelor's in English.
Website:
http://www.stepheniemeyer.com

Customer Reviews

Average Review:

Write a Review

and post it to your social network

     

Most Helpful Customer Reviews

See all customer reviews >