El adversario

El adversario

by Emmanuel Carrére
     
 

View All Available Formats & Editions

El 9 de enero de 1993 un hombre mató a su esposa, sus hijos y sus padres, e intentó sin éxito suicidarse. La investigación reveló que no era médico, tal como pretendía. Mentía desde los dieciocho años y se había construido una existencia ficticia. A punto de ser descubierto, prefirió suprimir

Overview

El 9 de enero de 1993 un hombre mató a su esposa, sus hijos y sus padres, e intentó sin éxito suicidarse. La investigación reveló que no era médico, tal como pretendía. Mentía desde los dieciocho años y se había construido una existencia ficticia. A punto de ser descubierto, prefirió suprimir a aquellos cuya mirada no hubiera podido soportar. Una escalofriante historia real que es un viaje al corazón del horror y ha sido comparada con A sangre fría de Truman Capote.

Product Details

ISBN-13:
9788433933386
Publisher:
Anagrama
Publication date:
02/02/2012
Series:
Panorama de narrativas
Sold by:
Libranda
Format:
NOOK Book
Sales rank:
1,252,223
File size:
172 KB

Meet the Author

Emmanuel Carrère (París, 1957), després de quatre novel•les de no ficció molt celebrades, s’ha imposat internacionalment com un escriptor extraordinari. Així, L’adversari: «L’autor ha sabut transmetre amb una fluïdesa literària que no cau mai en falses retòriques aquesta inquietud abismal sobre el no-res» (Elena Hevia, El Periódico); «El retrat del monstre, del diable, aconsegueix atrapar-nos» (Josep M. Sòria, La Vanguardia);Una novel•la russa:«Un relat original, multidireccional i pertorbador» (Sergi Pàmies); D’autres vies que la mienne (el millor llibre de l’any segons la premsa cultural francesa): «La novel•la m’ha impressionat molt. Una experiència literària brutal. M’apassiona» (Pedro Almodóvar); «Una obra punyent i grandiosa» (Sònia Hernández, La Vanguardia); Limonov (Prix des Prix): «Un relat superb i engrescador» (Joan Garí, Ara); «Carrère torna a enlluernar» (Sònia Hernández, La Vanguardia). És autor d’altres obres de ficció, com El bigoti i La Classe de neige (Premi Femina).

Customer Reviews

Average Review:

Write a Review

and post it to your social network

     

Most Helpful Customer Reviews

See all customer reviews >