El Benefici by Álex Rovira Celma, Georges Escribano | | NOOK Book (eBook) | Barnes & Noble
El Benefici

El Benefici

by Álex Rovira Celma, Georges Escribano
     
 
 Mentre Víctor tecleja el text de dimissió, s'adona que està renunciant al somni de la seva vida. Però l'inesperat correu electrònic d'una tal Ariadna fa reflexionar el Víctor, que comença a entreveure la sortida del laberint. L'empresa està malalta i ell té a les mans la clau per

Overview

 Mentre Víctor tecleja el text de dimissió, s'adona que està renunciant al somni de la seva vida. Però l'inesperat correu electrònic d'una tal Ariadna fa reflexionar el Víctor, que comença a entreveure la sortida del laberint. L'empresa està malalta i ell té a les mans la clau per guarir-la. Àlex Rovira i Georges Escribano mostren com una persona que ha perdut la fe en el futur de la seva empresa pot crear benestar al seu entorn, motivar els treballadors i recuperar la il·lusió, basant-se en les innovadores teories de la psicosocioeconomia, que s'exposen al final de l'obra. El benefici és un llibre imprescindible per aprendre a gestionar la qualitat des de la consciència, des de la comprensió de la nostra personalitat i la dels altres. 

Product Details

ISBN-13:
9788498091595
Publisher:
Grup 62
Publication date:
09/09/2010
Series:
ATRIUM , #2
Sold by:
Planeta
Format:
NOOK Book
Pages:
176
File size:
601 KB

Meet the Author

Tina Vallès (Barcelona, 1976). Filòloga, de formació. Escriptora, traductora i correctora, de professió. Lectora, de devoció. Autora dels reculls de relats L'aeroplà del Raval (2006) i Un altre got d'absenta (2012), i de la novel·la Maic (2011).

Customer Reviews

Average Review:

Write a Review

and post it to your social network

     

Most Helpful Customer Reviews

See all customer reviews >