El caçador d'estels
     

El caçador d'estels

by Khaled Hosseini
 
Sens dubte, el fenomen literari més espectacular dels últims anys. Més de 6 milions de llibres venuts arreu del món, traduït a 42 idiomes, més de dos anys a la llista de llibres més venuts del New York Times. Una bellíssima novel·la sobre lamistat, la traició i el preu de la lleialtat. La inoblidable i colpidora hist&

Overview

Sens dubte, el fenomen literari més espectacular dels últims anys. Més de 6 milions de llibres venuts arreu del món, traduït a 42 idiomes, més de dos anys a la llista de llibres més venuts del New York Times. Una bellíssima novel·la sobre lamistat, la traició i el preu de la lleialtat. La inoblidable i colpidora història de lamistat entre dos nens, lAmir i en Hassan, que creixen junts a Kabul durant els últims dies de la monarquia afganesa, un dells, fill dun home ric i poderós, i laltre, un hazara de classe inferior. Després de la invasió soviètica, lAmir i el seu pare abandonen el país i comencen una vida nova a Califòrnia. Però el passat sempre torna, i el pes de la traïció de vegades esdevé massa feixuc.

Product Details

ISBN-13:
9788499308920
Publisher:
Grup 62
Publication date:
06/03/2014
Sold by:
Planeta
Format:
NOOK Book
Sales rank:
1,007,288
File size:
606 KB

Meet the Author

Khaled Hosseini és un dels autors més llegits i estimats de tot el món. De les seves novel·les El caçador d’estels (2003) i Mil sols esplèndids (2007) se n’han venut més de 38 milions d’exemplars en 70 països. Hosseini és també ambaixador de bona voluntat per l’Alt Comissionat de les Nacions Unides per als Refugiats i el fundador de The Khaled Hosseini Foundation, que promou l’ajuda humanitària als afganesos. Sis anys despres torna Khaled Hosseini, amb una novel.la emotiva i inoblidable que de nou toca els sentiments mes purs. 

Brief Biography

Hometown:
Sunnyvale, California
Date of Birth:
March 4, 1965
Place of Birth:
Kabul, Afghanistan
Education:
B.S. in biology, Santa Clara University, 1988; M.D., UC San Diego School of Medicine, 1993
Website:
http://www.khaledhosseini.com

Customer Reviews

Average Review:

Post to your social network

     

Most Helpful Customer Reviews

See all customer reviews