El llegat

El llegat

by Katherine Webb
     
 
LErica i la Beth Calcott són germanes, però no comparteixen gaires coses, i sembla impossible que puguin acomplir les últimes voluntats de làvia, que els ha deixat en herència una gran casa al camp dAnglaterra amb la condició que hi visquin totes dues. Encara indecises, lErica i la Beth es posen dacord per passar unes vacances

Overview

LErica i la Beth Calcott són germanes, però no comparteixen gaires coses, i sembla impossible que puguin acomplir les últimes voluntats de làvia, que els ha deixat en herència una gran casa al camp dAnglaterra amb la condició que hi visquin totes dues. Encara indecises, lErica i la Beth es posen dacord per passar unes vacances de Nadal a la mansió...

Allà, en aquell casalot ple de racons i soterranis, la memòria de les germanes es desperta i a poc a poc es va revelant una història misteriosa que va començar fa quasi cent anys, quan una dona desesperada va deixar les prades americanes per tornar a Anglaterra, enduent-sen alguna cosa més que les maletes.
LErica vol saber, la Beth vol oblidar, i laire somple dimatges llunyanes... Cavalcant entre lavui i lahir, El llegat ens porta a revisar certs records com si fossin joguines antigues i a entendre que a vegades la veritat pura i dura pot retornar-nos el plaer de viure.

Product Details

ISBN-13:
9788401387876
Publisher:
Penguin Random House Grupo Editorial España
Publication date:
03/11/2011
Series:
NARRATIVA
Sold by:
PENGUIN RANDOM HOUSE GRUPO EDITORIAL
Format:
NOOK Book
File size:
497 KB

Meet the Author

Katherine Webb nació en Kent en 1977 y se crió en la campiña de Hampshire. Tras licenciarse en historia en la universidad de Durham, ejerció distintas profesiones, entre ellas librera y doncella en una casa aristocrática. Actualmente vive en una pequeña casa de campo en Berkshire. Tras el éxito de El legado, Webb vuelve con Una canción casi olvidada.

Customer Reviews

Average Review:

Write a Review

and post it to your social network

     

Most Helpful Customer Reviews

See all customer reviews >