×

Uh-oh, it looks like your Internet Explorer is out of date.

For a better shopping experience, please upgrade now.

El món de Sofia.: Novel*la sobre la història de la filosofia
     

El món de Sofia.: Novel*la sobre la història de la filosofia

by Jostein Gaarder
 
Alberto Knox és un misteriós i extraordinari professor de filosofia que explica a Sofia Amundsen, una nena de quinze anys, la vida i l'obra dels grans pensadors de la història. Des dels presocràtics fins a Sartre, passant per Plató, Aristòtil, Jesús, sant Agustí, Galileu, Descartes, Hume, la Il·lustració, Kant, el

Overview

Alberto Knox és un misteriós i extraordinari professor de filosofia que explica a Sofia Amundsen, una nena de quinze anys, la vida i l'obra dels grans pensadors de la història. Des dels presocràtics fins a Sartre, passant per Plató, Aristòtil, Jesús, sant Agustí, Galileu, Descartes, Hume, la Il·lustració, Kant, el Romanticisme, Hegel, Marx, Darwin o Freud, tots participaran del viatge que emprendrà Sofia pel món de les idees. Però El món de Sofia no és només aquest viatge fascinant, és també una novel·la excepcional i originalíssima, amb un desenllaç imprevisible, que s'ha convertit en un clàssic per a tots els públics.

Product Details

ISBN-13:
9788497875103
Publisher:
Grup 62
Publication date:
02/04/2014
Sold by:
Planeta
Format:
NOOK Book
File size:
671 KB

Meet the Author

Jostein Gaarder (Oslo, 1952) va estudiar Filologia, Història de les idees i Història de la religió a la universitat d’Oslo, va ser professor de Filosofia i Història de les idees durant onze anys i és un dels escriptors més destacats del seu país. Entre les seves obres cal destacar El misteri del solitari, L’enigma del mirall, Vita brevis, El palau de les granotes o La noia de les taronges, però va ser amb El món de Sofia que va assolir l’èxit internacional, amb més de vint-i-sis milions d’exemplars venuts i traduït a cinquanta-tres llengües.

Customer Reviews

Average Review:

Post to your social network

     

Most Helpful Customer Reviews

See all customer reviews