×

Uh-oh, it looks like your Internet Explorer is out of date.

For a better shopping experience, please upgrade now.

En directe
     

En directe

by Josep Cuní, Pilar Rahola
 
Lactualitat passa de pressa i les paraules se les emporta el vent. És per aquest doble motiu que aquesta conversa té una vàlua afegida, perquè mai abans Pilar Rahola i Josep Cuní havien explicitat per escrit els seus pensaments contraposats i els coincidents. En aquesta conversa no parlen dactualitat sinó que reflexionen a

Overview

Lactualitat passa de pressa i les paraules se les emporta el vent. És per aquest doble motiu que aquesta conversa té una vàlua afegida, perquè mai abans Pilar Rahola i Josep Cuní havien explicitat per escrit els seus pensaments contraposats i els coincidents. En aquesta conversa no parlen dactualitat sinó que reflexionen a partir de lexperiència. No analitzen fets sinó que els esmicolen per construir-ne una visió crítica. El lector hi trobarà una contraposició didees, pensaments i experiències que lenriquiran i linduiran, també, a la reflexió íntima i personal. A partir de les paraules escrites, dels pensaments no sempre coincidents, Josep Cuní i Pilar Rahola aconsegueixen que el lector entengui, pensi, rigui, actuï i també que els conegui duna forma més genuïna que la que podem percebre a través de les pantalles.

Product Details

ISBN-13:
9788401388293
Publisher:
Penguin Random House Grupo Editorial España
Publication date:
03/30/2012
Series:
ACTUALITAT
Sold by:
PENGUIN RANDOM HOUSE GRUPO EDITORIAL
Format:
NOOK Book
Pages:
160
File size:
222 KB

Meet the Author

Josep Cuní (Tiana, 1953)

Periodista i actualment director i presentador del programa 8al dia, de 8tv. Ha estat durant set temporades director i presentador del programa Els matins a TV3, pel qual ha rebut diversos guardons i que ha permès convertir la televisió matinal en un mitjà informatiu i d'entreteniment de primer nivell al nostre país. A TV3 també ha dirigit i presentat programes com L'aventura quotidiana, Coses que passen, La tarda és nostra, A debat i Les notícies amb Josep Cuní, al Canal 33. En l'àmbit radiofònic, ha estat director de programes de Catalunya Ràdio, on va dirigir i presentar durant deu anys el programa Els matins. Després d'una estada de mig any als Estats Units, va dirigir i presentar Els matins amb Josep Cuní durant cinc anys a COMRàdio i durant tres anys a Ona Catalana. La seva vàlua professional ha estat reconeguda amb el Premi Nacional de Comunicació, amb cinc premis Ondas i amb altres guardons, com dos premis APEI i el Premi al millor professional de la ràdio, entre altres. En el vessant acadèmic, ha estat professor de la UPF i ha dirigit el màster de Periodisme de la Universitat de Columbia de Nova York a l'IL3, de la UB.

Pilar Rahola (Barcelona, 1958)

Filòloga, escriptora i periodista, actualment col·labora amb Josep Cuní al programa 8al dia, de 8tv. Ha estat comentarista d'actualitat als programes Els matins a TV3, La Noria de Telecinco, i Julia en la Onda, d'Onda Cero, entre altres. És articulista de diversos mitjans escrits, entre els quals destaca la columna setmanal a La Vanguardia i també la col·laboració amb el diari argentí La Nación. És un referent en l'anàlisi de l'actualitat i ha rebut diversos reconeixements en aquest àmbit, com el premi APEI a la millor articulista de premsa. Pilar Rahola és doctora en Filologia Hispànica i Catalana i doctora honoris causa per la Universitat de Santiago de Xile, reconeixement atorgat per la seva lluita a favor dels drets fonamentals. Ha rebut, també, premis d'àmbit internacional, com el Premi Universitat de Tel-Aviv, el Mass Media Award, el premi Daniel Pearl i el premi Samuel Hadas, entre altres.

Aurora Masip (Flix, 1971)

Periodista i diplomada en Ciències Econòmiques, actualment és directora de Comunicació del Banc de Sang i Teixits de Catalunya. Ha estat directora de Comunicació del Govern de la Generalitat entre els anys 2007 i 2010. En l'àmbit dels mitjans, ha estat guionista del programa Els matins de TV3, d'Els matins de COMRàdio i també d'Ona Catalana, especialitzada en la informació econòmica. En mitjans escrits, ha estat directora editorial de la publicació Món empresarial i ha col·laborat en altres mitjans com TVE, Mundo Deportivo, La Veu i Ràdio Flix. Ha coordinat durant set anys el màster de Periodisme de la Universitat de Columbia de Nova York a l'IL3, de la UB.

Customer Reviews

Average Review:

Post to your social network

     

Most Helpful Customer Reviews

See all customer reviews