Enigma e Dashurise Per Allahun Dhe Profetin

Enigma e Dashurise Per Allahun Dhe Profetin

by Osman Nuri Topbas
     
 

Ky liber perbehet nga shkrime te ndryshme tè marra nè dorè duke pèrfituar nga vesa e intimitetit tè klimès sè njerèzve me kulturè tè lartè shpirtèrore, me qèllimin esencial per tè qèndisur nè zemra dashurinè per Allahun (xh.xh.) dhe profetin Muhammed (s.a.s.) dhe, kèshtu, per

Overview

Ky liber perbehet nga shkrime te ndryshme tè marra nè dorè duke pèrfituar nga vesa e intimitetit tè klimès sè njerèzve me kulturè tè lartè shpirtèrore, me qèllimin esencial per tè qèndisur nè zemra dashurinè per Allahun (xh.xh.) dhe profetin Muhammed (s.a.s.) dhe, kèshtu, per ta orientuar besimtarin nè rrugèn per tè arritur formimin e njè zemre tè pastèr.

Product Details

ISBN-13:
2940011156939
Publisher:
Erkam Publications
Publication date:
12/17/2010
Sold by:
Smashwords
Format:
NOOK Book
File size:
922 KB

Customer Reviews

Average Review:

Write a Review

and post it to your social network

     

Most Helpful Customer Reviews

See all customer reviews >