Fragment Tokë - 003 - Koncepti Ftohtë (Albanian Edition)

Fragment Tokë - 003 - Koncepti Ftohtë (Albanian Edition)

by Robert Skyler
     
 

View All Available Formats & Editions

Një aventurë epike në keqkuptim, kjo seri e tregimeve të shkurtra psikologjike, hulumton domethënien gjobë e kuptimet e pakuptimtë neglizhohet duke kuptuar vetë.
 
Koncepti Ftohtë: Është E Lehtë Për Të Bërë
 
Mjerisht, në mesin e atyre detyrave që

Overview

Një aventurë epike në keqkuptim, kjo seri e tregimeve të shkurtra psikologjike, hulumton domethënien gjobë e kuptimet e pakuptimtë neglizhohet duke kuptuar vetë.
 
Koncepti Ftohtë: Është E Lehtë Për Të Bërë
 
Mjerisht, në mesin e atyre detyrave që kemi shkëlqejnë aq shumë në numër në, të menduarit nuk mund të numërohen. Megjithatë, në qoftë se historia jonë ekspozitave asgjë më shumë se kapaciteti ynë bruto për dhunë dhe mashtrim të saj, është me siguri që ne mund të bëjmë më shumë së bashku se kurrë larg. Numri i detyrave të një grupi mund të shquhen përtej individit është të panumërta: Së bashku ne gjueti të madhe dhe të mblidhen më shumë, udhëtojnë larg për të lira, gërmoj më të shpejtë dhe më të thellë, të rriten të lartë për më shumë, më shumë vetëm na bën më të fortë, edhe pse asnjë organ apo grup mbledhur ndonjëherë ka menduar më lirisht duke rritur numrin e saj.
 
Simple English Edition: Sad, among those thing which we do so great in number in, think can-not be count. Yet if our history show any-thing more than our gross size for violent, and trick there-of, it is sure that we can do more together than ever apart. The number of thing a group can do beyond the person is count-less: Together we hunt great and hold more, travel far for cheap, dig fast and deep, climb high for long; more only make us strong, though no body or group ever made has think more free by more it number.
 
dhe English Edition: Sadly, among those tasks which we excel so greatly in numbers in, thinking cannot be counted. Yet if our history exhibits anything more than our gross capacity for violence, and deception thereof, it is surely that we can do more together than ever apart. The number of tasks a group can excel beyond the individual is countless: Together we hunt greater and gather more, travel farther for cheaper, dig faster and deeper, climb higher for longer; more only makes us stronger, though no body or group ever assembled has thought more freely by increasing its number.
 
 
Fjalen: aventurë epike, keqkuptim, tregime të shkurtra, kuptime të pakuptimta, qytetet i mërzitshëm, gomë fotografi, gjenocid, agjentët aleate, agjentët sekret, luftë e vërteta, levave ndikimi, grupi mendoj, ekspozitave historike, mashtrim dhuna, së bashku, gjuetar mbledh, udhëtimit të lirë, shpejt gërmimi thellë, ngjitje të lartë, pa menduar, korrupsioni dekadenca, ngecje kamatën, nënshtrim, ndërtimi monument, shumicat udhëzuese, grupet fizike, tirani intelektuale, fashizmi sfiduar, deti veriut evropë, termopileve nëndetëse, anije tregtare aks, mbreti dhe vend, luftarake detare, vëzhgimet detare, gazetat historike, vjedhje rastësor, mbi fjetur, kampet e përqendrimit, nuk ka mëshirë, gjenocidi armen, holokausti armen, masakrat armene, krim i madh, terror-mungesë ushqimesh në, zi-gjenocidi në ukrainë, holodomor stalinit, uria e ukrainës, uria irlandisht patate, irlandë madh uria, përbëjnë mendjen tuaj, duke luajtur lojra, vërteta të ndritshme, perandorisë osmane, i krishterë masakër, histori e thënë, ore tonë mirën, survejimi i fshehur, verdikti fajtor, marksistët, homoseksualët, çifutët, adolf hitleri, hermann goering, jozef gëbels, devijante sociale, politikisht të pasigurta, vrasje dëshmorët, përfitimet humbje, dështimi fitimtar, triumf vdekja, bie në shpatë, legjenda dëshmorët, sakrifica e ardhshme, përmbushje fisnik, legjenda e martirizimit, mbi faktet, besimi pabazuara, opinioni e madhe, armiqësor fshehtë, besimi i pambështetur, ngacmimi, shtyjnë njerëzit rreth, dështim, mosndëshkimit të legjendës, shembull fisnik, të tjerët të, paaftësia për të, vdekurit vdekur vdekur, profiterët e vrasjes, legjenda bërë lojë, sakrifica e ardhshme, integriteti i vdekur, mendimet e ndaluara

Product Details

ISBN-13:
2940013494183
Publisher:
Outtayurmind
Publication date:
03/30/2012
Series:
Fragment Tokë , #3
Sold by:
Barnes & Noble
Format:
NOOK Book
File size:
183 KB

Meet the Author

Unë kam lindur një herë.
Mjeku ishte vonë.
Unë e bëra vetë nga rruga ime.
Infermiere mu paturpësi e mia.

Customer Reviews

Average Review:

Write a Review

and post it to your social network

     

Most Helpful Customer Reviews

See all customer reviews >