Fragment Tokë - Konceptimi (Albanian Edition) [NOOK Book]

Overview

Fragment Tokë - Konceptimi (Albanian Edition)
 
Historia, shkruar nga fituesi rrallë të dhënat e ngjarjeve të përshkruara si ata me të vërtetë ka ndodhur. Pastruar dhe e thjeshtuar është humbje mësimin e tyre për të mbrojtur apo të na dënojë?
~~~
Informacione vetëm mban asnjë të vërtetë brenda vetes, deri sa një pjesë e tërë e saj është...
See more details below
Fragment Tokë - Konceptimi (Albanian Edition)

Available on NOOK devices and apps  
 • NOOK Devices
 • Samsung Galaxy Tab 4 NOOK 7.0
 • Samsung Galaxy Tab 4 NOOK 10.1
 • NOOK HD Tablet
 • NOOK HD+ Tablet
 • NOOK eReaders
 • NOOK Color
 • NOOK Tablet
 • Tablet/Phone
 • NOOK for Windows 8 Tablet
 • NOOK for iOS
 • NOOK for Android
 • NOOK Kids for iPad
 • PC/Mac
 • NOOK for Windows 8
 • NOOK for PC
 • NOOK for Mac
 • NOOK for Web

Want a NOOK? Explore Now

NOOK Book (eBook)
$29.99
BN.com price

Overview

Fragment Tokë - Konceptimi (Albanian Edition)
 
Historia, shkruar nga fituesi rrallë të dhënat e ngjarjeve të përshkruara si ata me të vërtetë ka ndodhur. Pastruar dhe e thjeshtuar është humbje mësimin e tyre për të mbrojtur apo të na dënojë?
~~~
Informacione vetëm mban asnjë të vërtetë brenda vetes, deri sa një pjesë e tërë e saj është anashkaluar, injoruar ose hiqet, ku pas edhe mund të kuptohet qartë, pranohet ose mohohet.
Përtej këtij qyteti i mërzitshëm, brenda një ndërtese të thjeshtë, në një skedar të vetëm nën një gomë të re, ku qëndron një letër të parëndësishëm në mes një kohë të shkurtër të paqes dhe lirisë vetëm lufta mund të sjellë, shkon atë letër, dhe me këtë gomë të gjitha fillon përsëri.
Dështimi qëndron si rezultatin e pashmangshme e një ndërmarrje pa kompromis, për në zemrën e çdo akt egoist e sakrificës, qëndron dëshira e pamohueshme për ndryshe paarritshme.
Mbingarkesa informacion shkakton besimin, kufizimin nxit varësinë, dhe në as një vepër e pafalshme ka kryer.
 
 
Fragment Tokë Fjalen: shqip edicioni, shqip libër, shqip e-libër, shqip e-libër, shqip libër elektronik, shqip librin digjitale, fluturim zbuluar, trup mendje shpirt, grupi mendoj, zgjidhjen e konflikteve, dështimi i kuptojnë, vërteta personale, përçart mendjen, mashtrimi dhuna, menaxhimin e kohës, ndërmjetësimin pushtet, kuptoj inteligjencën, mbijetesa kërko, gjuetar mblidhen, orientimi detyrë, fitimet dhe dëshpërimit, mendoj përsëris, vërteta ëndërr, shpejtë gërmimi thellë, mundësi kriza, rivalitet tirani, grupi i menduar, luftojnë testin, ngjitje të lartë, kuptuarit arsyetimi, ndarja ëndërr, fantazi fëmijë, ëndrrat e vërteta, stanjacion kamatën, realizimi i vetë, shprehje krijuese, zhvillimi i psikologjisë, ironia ironike, ndërtimin e monumentit, tjerët duke ndihmuar, kuptojnë kontroll, historia e luftës, argëtim rastësishme, shumicat udhëzuese, lutje për ndihmë, paduruar dembel, beteja berlin, qesh ëndrrat vërtetës, intelektuale tirani, pse ne ndihmë, besuar është tirani, ora fund, dyfishtë negativ, fashizmi sfiduar, përfituar nga mjerimi, hequr pëlqimin, kontrolli ëndërr, i çmendur gisht, det veri evropë, emocion marrëdhënie, llamburit rrezet diellit, nga e keqja, amerikan ushtri uniformë, termopileve nëndetëse, vlera dramës së, kopshtari natyrore, lufta-beteja-arratisje arratisje, bohem republika çeke, anije tregtare aks, paranteza buzëqeshje, natyra dinak, imazh makth, reaksionare reagim, luftarake detare, flas mendoj, shëndetshme të jetesës, shkolla ndërrim pikëpamjesh, drejtim, vëzhgimet detare, kontrollit dhe kuptuarit, fyerje përshëndetje, fëmija imagjinoni, dulce etiketë est, gazeta historike, evazioni konflikt, vetë-fiksuar, fuhrer-bunker luftës së dytë botërore, o zot, vjedhje rastit, dyshime dhe dhuna, kontrolli biseda, drejtuar mbrojtëse, post traumatik stresi, mbi fjetur, mendimet e fshehura, prindërit dominuese, ushtar jetojnë, reagimi masakër, kampet e përqendrimit, kontrolli impuls, click folur, frikë të motivuar, fatalizëm fisnik, asnjë dhembshuri, fituar argumente, jetojnë nën tiraninë, vetë pohojnë, hitleri vdekje, gjenocidi armen, pas faktit, menaxhimi i kohës, shtrembërojnë realitetin, vend berlin, krimi i madh, pasluftës nazist gjahtar, gjykuar mbuluar libër, mbijetesa e thjeshtë, lufta dhe paqja, terror-uria në ukrainë, vdekja kamp roje, fantazi seksuale, gjeni veten, historia revizionizëm, holodomor stalinit, mbijetuar i holokaustit, tipare fizike, festim vdekshme, trillim alternativ historia, duke luajtur lojëra, dhuna fizike, fantazi sarkastik, abuzimi i alkoolit, varre masive...
Read More Show Less

Product Details

 • BN ID: 2940016515601
 • Publisher: Outtayurmind
 • Publication date: 4/7/2013
 • Sold by: Barnes & Noble
 • Format: eBook
 • File size: 708 KB

Customer Reviews

Be the first to write a review
( 0 )
Rating Distribution

5 Star

(0)

4 Star

(0)

3 Star

(0)

2 Star

(0)

1 Star

(0)

Your Rating:

Your Name: Create a Pen Name or

Barnes & Noble.com Review Rules

Our reader reviews allow you to share your comments on titles you liked, or didn't, with others. By submitting an online review, you are representing to Barnes & Noble.com that all information contained in your review is original and accurate in all respects, and that the submission of such content by you and the posting of such content by Barnes & Noble.com does not and will not violate the rights of any third party. Please follow the rules below to help ensure that your review can be posted.

Reviews by Our Customers Under the Age of 13

We highly value and respect everyone's opinion concerning the titles we offer. However, we cannot allow persons under the age of 13 to have accounts at BN.com or to post customer reviews. Please see our Terms of Use for more details.

What to exclude from your review:

Please do not write about reviews, commentary, or information posted on the product page. If you see any errors in the information on the product page, please send us an email.

Reviews should not contain any of the following:

 • - HTML tags, profanity, obscenities, vulgarities, or comments that defame anyone
 • - Time-sensitive information such as tour dates, signings, lectures, etc.
 • - Single-word reviews. Other people will read your review to discover why you liked or didn't like the title. Be descriptive.
 • - Comments focusing on the author or that may ruin the ending for others
 • - Phone numbers, addresses, URLs
 • - Pricing and availability information or alternative ordering information
 • - Advertisements or commercial solicitation

Reminder:

 • - By submitting a review, you grant to Barnes & Noble.com and its sublicensees the royalty-free, perpetual, irrevocable right and license to use the review in accordance with the Barnes & Noble.com Terms of Use.
 • - Barnes & Noble.com reserves the right not to post any review -- particularly those that do not follow the terms and conditions of these Rules. Barnes & Noble.com also reserves the right to remove any review at any time without notice.
 • - See Terms of Use for other conditions and disclaimers.
Search for Products You'd Like to Recommend

Recommend other products that relate to your review. Just search for them below and share!

Create a Pen Name

Your Pen Name is your unique identity on BN.com. It will appear on the reviews you write and other website activities. Your Pen Name cannot be edited, changed or deleted once submitted.

 
Your Pen Name can be any combination of alphanumeric characters (plus - and _), and must be at least two characters long.

Continue Anonymously

  If you find inappropriate content, please report it to Barnes & Noble
  Why is this product inappropriate?
  Comments (optional)