Gruaja e fotografit (Albanian Edition)
     

Gruaja e fotografit (Albanian Edition)

by Enkelejd Lamaj
 
Çdo qytezë ka historitë e veta. E, në çdo qytezë, sado e vogël që të jetë një histori, është e sìgurt se do i hyjë në xhep dikujt, ose disave.

Overview

Çdo qytezë ka historitë e veta. E, në çdo qytezë, sado e vogël që të jetë një histori, është e sìgurt se do i hyjë në xhep dikujt, ose disave.

Product Details

ISBN-13:
2940045132077
Publisher:
Enkelejd Lamaj
Publication date:
11/30/2012
Sold by:
Smashwords
Format:
NOOK Book
File size:
855 KB

Meet the Author

Enkelejd Lamaj ka lindur më 20 nëntor 1978 në Lushnje, Shqipëri. Pasionin për të lexuar dhe shkruar e ka gjetur qysh në fëmijëri. Por do të vinte viti 2003 kur do të prezantohej për herë të parë me një përmbledhje me tregime horror të titulluar "Fytyra tjetër e natës". Rrëfimet e tij sfidojnë lexuesin në luftën midis të mirës dhe të keqes, të ndërlikuarës dhe të thjeshtës, të besueshmes dhe të pabesueshmës. Mbas një periudhe pothuajse katër vjeçare në Itali, kthehet në Shqipëri dhe fillon studimet e larta për drejtësi. Diplomohet në vitin 2008 dhe tani, jeton dhe punon në Tiranë.Ka botuar :"Fytyra tjetër e natës" - tregime (Ombra GVG, 2003)"Libri i bardhë" - tregime (Bota Shqiptare, 2011).* Tregimi "Taxi 5" - është përfshirë tek "Tregimet e makthit" -Përmbledhje e autorëve më të mirë (best authors collection) - Numri 4, janar, 2010 (No. 4, January 2010)

Customer Reviews

Average Review:

Post to your social network

     

Most Helpful Customer Reviews

See all customer reviews