Jeta Ka Ngrirë Në Shqipëri

Overview

Një vepër e fuqishme dhe briliante!
Një elegji e trishtuar e identitetit, që sjellë lot ndër sy. Absolutisht prekese e mahnitëse që therë zemren me fjalët më të zgjedhura; një betejë mes demoneve të forcave të erreta dhe energjisë hyjnore të prej qielli, brënda çdo guaske njerëzore: "Nga ku ikim prej boshllëkut/ për të mbushur universin"; një thirrmë e përpjekje për të ndryshuar planetin, e rrënuar nga lakmia, dhe urrejtje,ku njerëriu shfaqet nëpër të "jo të shlodhët e ...
See more details below
Other sellers (Paperback)
 • All (8) from $7.19   
 • New (6) from $7.19   
 • Used (2) from $9.98   
Sending request ...

More About This Book

Overview

Një vepër e fuqishme dhe briliante!
Një elegji e trishtuar e identitetit, që sjellë lot ndër sy. Absolutisht prekese e mahnitëse që therë zemren me fjalët më të zgjedhura; një betejë mes demoneve të forcave të erreta dhe energjisë hyjnore të prej qielli, brënda çdo guaske njerëzore: "Nga ku ikim prej boshllëkut/ për të mbushur universin"; një thirrmë e përpjekje për të ndryshuar planetin, e rrënuar nga lakmia, dhe urrejtje,ku njerëriu shfaqet nëpër të "jo të shlodhët e zbavitet, por të qajë e të vuaj, ì mallkuar të përgjakët/ por kurrë, kurrë ì bekuar" në një truall të denje, për të jetuar. ndryshe: "Është mëkat, mëkat të sjellësh këtij ferri, kësaj bote/ engjëjt që janë të prej qielli/ t'i bësh motra të prej toke" Padyshim përshkrim ì perkryer i ndjenjave; vargje të brishta saqe edhe ikja e butë drejtë vdekjes, në këto poezi ngjanë aq normale sa shtrirja e heshtur për gjumë.
Read More Show Less

Product Details

 • ISBN-13: 9781477406182
 • Publisher: CreateSpace Publishing
 • Publication date: 5/17/2012
 • Pages: 218
 • Product dimensions: 5.00 (w) x 8.00 (h) x 0.46 (d)

Customer Reviews

Be the first to write a review
( 0 )
Rating Distribution

5 Star

(0)

4 Star

(0)

3 Star

(0)

2 Star

(0)

1 Star

(0)

Your Rating:

Your Name: Create a Pen Name or

Barnes & Noble.com Review Rules

Our reader reviews allow you to share your comments on titles you liked, or didn't, with others. By submitting an online review, you are representing to Barnes & Noble.com that all information contained in your review is original and accurate in all respects, and that the submission of such content by you and the posting of such content by Barnes & Noble.com does not and will not violate the rights of any third party. Please follow the rules below to help ensure that your review can be posted.

Reviews by Our Customers Under the Age of 13

We highly value and respect everyone's opinion concerning the titles we offer. However, we cannot allow persons under the age of 13 to have accounts at BN.com or to post customer reviews. Please see our Terms of Use for more details.

What to exclude from your review:

Please do not write about reviews, commentary, or information posted on the product page. If you see any errors in the information on the product page, please send us an email.

Reviews should not contain any of the following:

 • - HTML tags, profanity, obscenities, vulgarities, or comments that defame anyone
 • - Time-sensitive information such as tour dates, signings, lectures, etc.
 • - Single-word reviews. Other people will read your review to discover why you liked or didn't like the title. Be descriptive.
 • - Comments focusing on the author or that may ruin the ending for others
 • - Phone numbers, addresses, URLs
 • - Pricing and availability information or alternative ordering information
 • - Advertisements or commercial solicitation

Reminder:

 • - By submitting a review, you grant to Barnes & Noble.com and its sublicensees the royalty-free, perpetual, irrevocable right and license to use the review in accordance with the Barnes & Noble.com Terms of Use.
 • - Barnes & Noble.com reserves the right not to post any review -- particularly those that do not follow the terms and conditions of these Rules. Barnes & Noble.com also reserves the right to remove any review at any time without notice.
 • - See Terms of Use for other conditions and disclaimers.
Search for Products You'd Like to Recommend

Recommend other products that relate to your review. Just search for them below and share!

Create a Pen Name

Your Pen Name is your unique identity on BN.com. It will appear on the reviews you write and other website activities. Your Pen Name cannot be edited, changed or deleted once submitted.

 
Your Pen Name can be any combination of alphanumeric characters (plus - and _), and must be at least two characters long.

Continue Anonymously

  If you find inappropriate content, please report it to Barnes & Noble
  Why is this product inappropriate?
  Comments (optional)