Jumble Circus: A Three-Ring Puzzle Extravaganza!

Jumble Circus: A Three-Ring Puzzle Extravaganza!

by Tribune Media Services
     
 

View All Available Formats & Editions

This collection of Jumble® puzzles—which have been enjoyed by millions of newspaper readers for more than 40 years—features hundreds of mixed-up words coupled with cartoon clues, where one letter from each word is used to form the answers to the puzzles. A must-have for any fan of crosswords or word puzzles, this book packs together clever and

Overview

This collection of Jumble® puzzles—which have been enjoyed by millions of newspaper readers for more than 40 years—features hundreds of mixed-up words coupled with cartoon clues, where one letter from each word is used to form the answers to the puzzles. A must-have for any fan of crosswords or word puzzles, this book packs together clever and humorous ways to give the brain a work out.

Product Details

ISBN-13:
9781600787393
Publisher:
Triumph Books
Publication date:
09/26/2012
Series:
Jumbles
Pages:
192
Sales rank:
592,449
Product dimensions:
8.52(w) x 10.84(h) x 0.54(d)

Read an Excerpt

Jumble Circus


By Tribune Media Services

Triumph Books

Copyright © 2012 Tribune Media Services, Inc.
All rights reserved.
ISBN: 978-1-62368-771-7



CHAPTER 1

Classic Puzzles


PUZZLE 1

JUMBLE

Unscramble these four Jumbles, one letter to each square, to form four ordinary words.


PUZZLE 2

JUMBLE

Unscramble these four Jumbles, one letter to each square, to form four ordinary words.


PUZZLE 3

JUMBLE

Unscramble these four Jumbles, one letter to each square, to form four ordinary words.


PUZZLE 4

JUMBLE

Unscramble these four Jumbles, one letter to each square, to form four ordinary words.


PUZZLE 5

JUMBLE

Unscramble these four Jumbles, one letter to each square, to form four ordinary words.


PUZZLE 6

JUMBLE

Unscramble these four Jumbles, one letter to each square, to form four ordinary words.


PUZZLE 7

JUMBLE

Unscramble these four Jumbles, one letter to each square, to form four ordinary words.


PUZZLE 8

JUMBLE

Unscramble these four Jumbles, one letter to each square, to form four ordinary words.


PUZZLE 9

JUMBLE

Unscramble these four Jumbles, one letter to each square, to form four ordinary words.


PUZZLE 10

JUMBLE

Unscramble these four Jumbles, one letter to each square, to form four ordinary words.


Answers

1. Jumbles: HEFTY KAPOK JURIST EMPLOY

Answer: What a mouthful of gossip can result in — AN EARFUL

2. Jumbles: PUTTY SNARL BEACON BASKET

Answer: What the broker gave the nervous investor — A "STOCK" REPLY

3. Jumbles: BALKY PRIZE AUBURN THRASH

Answer: What the garbage man said when the customer complained — "RUBBISH"

4. Jumbles: QUEER INEPT BREACH SYSTEM

Answer: What the executives needed when they met for a bite — TEETH

5. Jumbles: LINEN HONOR SICKEN TEAPOT

Answer: Needed when buying and playing a vintage violin — "C" NOTES

6. Jumbles: PHOTO LAPEL SEAMAN BISHOP

Answer: Usually seen at an auto junkyard — HEAPS OF HEAPS

7. Jumbles: EAGLE GRAIN TURTLE ADROIT

8. Answer: The produce manager was fired because he made a — "ROTTEN" DEAL

9. Jumbles: NIECE ADMIT DISARM FALTER

Answer: When it came to his work, the swim teacher was — IMMERSED IN IT

10. Jumbles: SOOTY VIXEN BENIGN PARDON

Answer: This can be a good piece of advice — DON'T GIVE ANY


(Continues...)

Excerpted from Jumble Circus by Tribune Media Services. Copyright © 2012 Tribune Media Services, Inc.. Excerpted by permission of Triumph Books.
All rights reserved. No part of this excerpt may be reproduced or reprinted without permission in writing from the publisher.
Excerpts are provided by Dial-A-Book Inc. solely for the personal use of visitors to this web site.

Meet the Author

Tribune Media Services distributes media products in a variety of languages and formats, including news, comic strips, television listings, and other information services, to international publications.

Customer Reviews

Average Review:

Write a Review

and post it to your social network

     

Most Helpful Customer Reviews

See all customer reviews >