×

Uh-oh, it looks like your Internet Explorer is out of date.

For a better shopping experience, please upgrade now.

Kivedhetetlen szerelem
     

Kivedhetetlen szerelem

by Miranda Kenneally
 
Aki szerint az amerikai foci és a csajok nem férnek össze, az nem ismeri Jordant! A tizenhét éves lány a gimi csapatának kapitánya és irányítója: bitang tehetséges játékos, és a foci a mindene. (Az már csak hab a tortán, hogy a pályán folyton szívdögleszto hapsik veszik körül...) Csapattársai tisztelik és szeretik - igaz, csak haverként tekintenek rá. De Jordannek

Overview

Aki szerint az amerikai foci és a csajok nem férnek össze, az nem ismeri Jordant! A tizenhét éves lány a gimi csapatának kapitánya és irányítója: bitang tehetséges játékos, és a foci a mindene. (Az már csak hab a tortán, hogy a pályán folyton szívdögleszto hapsik veszik körül...) Csapattársai tisztelik és szeretik - igaz, csak haverként tekintenek rá. De Jordannek amúgy sincs ideje pasizni, fontosabb, hogy egyetemi sportösztöndíjat szerezzen. Na meg hogy az apja végre elismerje a tehetségét.
A dolgok akkor kezdenek bonyolódni, amikor Ty Green, a kiváló irányító beiratkozik a suliba. Az irtó dögös srác egyszerre jelent veszélyt a lány posztjára és a szívére, Jordan pedig életében eloször elbizonytalanodik: vajon nyerhet-e a pályán és a szerelemben is?

Product Details

BN ID:
2940157645052
Publisher:
Móra Könyvkiadó
Publication date:
12/09/2015
Series:
Hundred Oaks , #1
Sold by:
Barnes & Noble
Format:
NOOK Book
Pages:
244
File size:
1 MB

Related Subjects

Meet the Author

Growing up in Tennessee, Miranda Kenneally dreamed of becoming an Atlanta Brave, a country singer (cliché!), or a UN interpreter. Instead she writes and works for the State Department in Washington, D.C., where George W. Bush once used her shoulder as an armrest. Miranda loves Twitter, Star Trek, and her husband. Visit mirandakenneally.com.

Customer Reviews

Average Review:

Post to your social network

     

Most Helpful Customer Reviews

See all customer reviews