La Caputxeta a Manhattan

La Caputxeta a Manhattan

by Carmen Martín Gaite
     
 
La Sara Allen és una nena de deu anys, viu a Brooklyn i el seu gran desig és aconseguir anar tota sola a Manhattan per tal de dur un pastís de maduixa a la seva àvia. L;àvia d;aquesta Caputxeta moderna ha estat cantant de music-hall i s;ha casat varies vegades. El llop és mister Woolf, un pastisser multimilionari que viu molt a prop de

Overview

La Sara Allen és una nena de deu anys, viu a Brooklyn i el seu gran desig és aconseguir anar tota sola a Manhattan per tal de dur un pastís de maduixa a la seva àvia. L;àvia d;aquesta Caputxeta moderna ha estat cantant de music-hall i s;ha casat varies vegades. El llop és mister Woolf, un pastisser multimilionari que viu molt a prop de Central Park, en un gratacel que té forma de pastís. Però el fil màgic d;aquest relat està centrat en miss Lunatic, una captaire sense edat que, durant el dia, viu dins l;estàtua de la Llibertat i, de nit, surt a recórrer la ciutat per mirar de posar remei a les desgràcies humanes i, si cal, regalar un elixir capaç de fer perdre la por. Sens dubte una de les obres més importants i més llegides de Carmen Martín Gaite, figura indiscutible de la novel·lística peninsular del segle XX, La Caputxeta a Manhattan ha estat un dels relats més venuts de la desapareguda autora i de la literatura infantil i juvenil escrita en castellà durant els darrers anys. Publicar-lo en llengua catalana és, doncs, tot un esdeveniment literari.

Product Details

ISBN-13:
9788498419665
Publisher:
Siruela
Publication date:
07/25/2012
Series:
Ediciones en catalán / Las Tres Edats , #8
Sold by:
Barnes & Noble
Format:
NOOK Book
Pages:
216
File size:
1 MB
Age Range:
12 Years

Meet the Author

Carmen Martín Gaite (Salamanca 1925-Madrid 2000), novelista, poeta, ensayista y traductora, publicó su primera novela El balneario en 1955 y es una de las más destacadas representantes de la generación de la posguerra. De sus libros hay que destacar Entre visillos (Premio Nadal 1958), Ritmo lento (1963), El cuarto de atrás (1978), El cuento de nunca acabar (1983), Usos amorosos de la postguerra española (Premio Anagrama de Ensayo 1987), Nubosidad variable (1992), Lo raro es vivir (1996) o Irse de casa (1998). Carmen Martín Gaite ha recibido también los premios Príncipe de Asturias 1988 y el Nacional de las Letras Españolas 1994.

Customer Reviews

Average Review:

Write a Review

and post it to your social network

     

Most Helpful Customer Reviews

See all customer reviews >