×

Uh-oh, it looks like your Internet Explorer is out of date.

For a better shopping experience, please upgrade now.

La crònica del foc
     

La crònica del foc

4.0 1
by John Stephens
 
Tot i que la Kate, en Michael i l'Emma es van enfrontar a en Magnus l'Infame, no van aconseguir cap pista d'on eren els seus pares, desapareguts molts anys enrere. Quan els parlen d'un mapa d'un lloc misteriós que podria ser la clau per trobar-los, veuen el cel obert, però la Kate té cada dia una relació més estreta amb el Llibre del Temps i

Overview

Tot i que la Kate, en Michael i l'Emma es van enfrontar a en Magnus l'Infame, no van aconseguir cap pista d'on eren els seus pares, desapareguts molts anys enrere. Quan els parlen d'un mapa d'un lloc misteriós que podria ser la clau per trobar-los, veuen el cel obert, però la Kate té cada dia una relació més estreta amb el Llibre del Temps i queda atrapada en el passat. Aleshores se submergiran en una perillosa aventura plena de riscos i desafiaments per intentar dominar la força dels Llibres de l'Origen. Si ho aconsegueixen, en tindran prou amb això per salvar-se?

Product Details

ISBN-13:
9788415790662
Publisher:
Grup 62
Publication date:
02/21/2013
Sold by:
Planeta
Format:
NOOK Book
Pages:
300
File size:
1 MB
Age Range:
11 Years

Meet the Author

JOHN STEPHENS va treballar deu anys a la televisió com a productor executiu de Gossip Girl i com a guionista de la sèrie Gilmore Girls i The O.C. John i la seva dona tenen un gos que es diu Bug i actualment viuen a Los Angeles.

Customer Reviews

Average Review:

Post to your social network

     

Most Helpful Customer Reviews

See all customer reviews

La crònica del foc 4 out of 5 based on 0 ratings. 1 reviews.
Anonymous More than 1 year ago
Oh wow. I really liked tha one about Obama. XD