La Lila va a comprar (La Lila 8) by Eduard Estivill, Montse Domènech | | NOOK Book (eBook) | Barnes & Noble
La Lila va a comprar (La Lila 8)

La Lila va a comprar (La Lila 8)

by Eduard Estivill, Montse Domènech
     
 

View All Available Formats & Editions

Avui anem a passar el matí a un centre comercial gegant! Què guai! Hem de comprar un regal als avis, perquè celebren el seu 50 aniversari de casament. ÉS GENIAL! Què et semblaria si els comprem una ràdio? La seva està feta malbé i no funciona molt bé... espero que els meus pares també ens comprin algun capritxet a mi

Overview

Avui anem a passar el matí a un centre comercial gegant! Què guai! Hem de comprar un regal als avis, perquè celebren el seu 50 aniversari de casament. ÉS GENIAL! Què et semblaria si els comprem una ràdio? La seva està feta malbé i no funciona molt bé... espero que els meus pares també ens comprin algun capritxet a mi i a la Pumba...!!!

Product Details

ISBN-13:
9788448834364
Publisher:
Penguin Random House Grupo Editorial España
Publication date:
11/01/2012
Series:
La Lila , #8
Sold by:
PENGUIN RANDOM HOUSE GRUPO EDITORIAL
Format:
NOOK Book
File size:
2 MB

Meet the Author

Montse Domènech és llicenciada en pedagogia i psicologia infantil per la Universitat de Barcelona. Treballa en el seu centre privat, on s'ocupa principalment de l'atenció psicològica a nens, adolescents i joves amb trastorns escolars, de conducta i emocionals. Es coautora, amb el doctor Estivill, de Vamos a la cama, que tracta del tema de l'insomni infantil en nens d'entre cinc i tretze anys.

El doctor Eduard Estivill, autor del pròleg i de la introducció d'aquest llibre, i creador del mètode que aquí es presenta, és pediatre i neurofisiòleg, responsable de la Clínica del Son Estivill del USP Institut Universitari Dexeus de Barcelona i coordinador de les unitats del son de l'Hospital General de Catalunya. És autor de Mètode Estivill, Guia ràpida per ensenyar els nens a dormir i coautor de Nen, a dormir.


Montse Domènech es licenciada en Pedagogía y Psicología Infantil por la Universidad de Barcelona. Su labor profesional la realiza en Punt Psicologia con un equipo multiprofesional de psicólogos, pedagogos, psiquiatras y logopedas.
En la actualidad, su trabajo se centra en la atención psicopedagógica de niños, adolescentes y jóvenes con trastornos escolares, conductuales y emocionales. En sus muchos años de experiencia ha tenido la oportunidad de tratar a una gran cantidad de niños y adolescentes que han presentado diferentes trastornos de comportamiento, falta de hábitos, bajo rendimiento escolar, conductas de riesgo, alteraciones emocionales y otro tipo de problemas.
En la práctica diaria de su consulta presta atención psicológica a adultos, adolescentes y niños; con ellos ha podido demostrar que, con un correcto diagnóstico y un tratamiento sistemático, los trastornos derivados de unos hábitos incorrectos pueden solucionarse perfectamente, lo que genera una gran satisfacción en los padres y en los propios niños.

Customer Reviews

Average Review:

Write a Review

and post it to your social network

     

Most Helpful Customer Reviews

See all customer reviews >