×

Uh-oh, it looks like your Internet Explorer is out of date.

For a better shopping experience, please upgrade now.

La peculiar tristesa del pastís de llimona
     

La peculiar tristesa del pastís de llimona

by Aimee Bender
 
La nit abans de fer nou anys, la Rose tasta un tros del pastís de llimona que ha preparat la seva mare. Sorpresa, no aconsegueix trobar-hi el gust del seu pastís preferit i, en canvi, hi descobreix els sentiments de la mare: frustració i solitud, una tristesa fonda. A partir d'aquí, menjar esdevé una tortura per a la Rose, que a

Overview

La nit abans de fer nou anys, la Rose tasta un tros del pastís de llimona que ha preparat la seva mare. Sorpresa, no aconsegueix trobar-hi el gust del seu pastís preferit i, en canvi, hi descobreix els sentiments de la mare: frustració i solitud, una tristesa fonda. A partir d'aquí, menjar esdevé una tortura per a la Rose, que a cada mossegada descobreix les intimitats de la gent que l'envolta i s'adona que la seva família no és tan feliç com semblava. Disposada a resoldre la seva vida, després de cuinar per primera vegada i sentir el buit de la seva pròpia existència, la Rose decideix fer de la seva peculiaritat un instrument de plaer. Delicada, tendra i molt original, La peculiar tristesa del pastís de llimona és una novel•la emotiva, deliciosa, extravagant i molt enginyosa.

Product Details

ISBN-13:
9788497877534
Publisher:
Grup 62
Publication date:
10/06/2011
Series:
EMPURIES NARRATIVA , #2
Sold by:
Planeta
Format:
NOOK Book
Pages:
304
File size:
379 KB

Meet the Author

Aimee Bender és professora d'escriptura creativa a la Universitat del Sud de Califòrnia, Los Angeles, i aquesta és la seva segona novel·la. També té relats recollits en dos volums, i antologats a Granta i McSweeney's, entre altres revistes.

Customer Reviews

Average Review:

Post to your social network

     

Most Helpful Customer Reviews

See all customer reviews