×

Uh-oh, it looks like your Internet Explorer is out of date.

For a better shopping experience, please upgrade now.

La vall de la Meravella
     

La vall de la Meravella

by Amy Tan, Esther Roig Giménez
 

La coneguda autora d’èxits com La filla del curandero o El club de la Bona Estrella torna amb una novel·la intensa i evocadora: la història de tres generacions de dones que lluiten contra el destí que els ha tocat.

Xangai, 1912: la Violet és la filla privilegiada de la madam nord-americana de la casa de

Overview

La coneguda autora d’èxits com La filla del curandero o El club de la Bona Estrella torna amb una novel·la intensa i evocadora: la història de tres generacions de dones que lluiten contra el destí que els ha tocat.

Xangai, 1912: la Violet és la filla privilegiada de la madam nord-americana de la casa de cortesanes més prestigiosa de la ciutat. Quan la dinastia Xing perd el poder, però, la noia s’ha de separar de la seva mare a causa d’un cruel engany. Mig xinesa, mig americana, intenta buscar el seu lloc entre dos mons i es converteix en una astuta cortesana que excel·leix en l’art de la seducció i la il·lusió.

En un viatge èpic que transportarà el lector al món perdut del Xangai cortesà, al llarg de quaranta anys les dues dones lluitaran amb energia i determinació per restablir les seves arrels, recuperar les seves identitats i reconduir les seves vides.

“Una novel·la fascinant. Totalment recomanable per a tots aquells lectors que saben apreciar la capacitat d’un autor per transportar-los a un nou món.” Library Journal

Product Details

ISBN-13:
9788429772234
Publisher:
Grup 62
Publication date:
02/18/2014
Sold by:
Planeta
Format:
NOOK Book
File size:
709 KB

Meet the Author

With her best-known novel, The Joy Luck Club, published in 1989 and widely translated, the Chinese-American author Amy Tan defined the genre of immigrant fiction, perfectly capturing the struggle between the first and second generations as they adapt to a new culture. Other bestselling novels include The Kitchen God's Wife and The Valley of Amazement and the children's book Sagwa, the Chinese Siamese Cat, which was turned into an animated series which aired on PBS.

Brief Biography

Hometown:
San Francisco, California and New York, New York
Date of Birth:
February 19, 1952
Place of Birth:
Oakland, California
Education:
B.A., San Jose State University, 1973; M.A., 1974

Customer Reviews

Average Review:

Post to your social network

     

Most Helpful Customer Reviews

See all customer reviews