L'edat dels miracles

L'edat dels miracles

5.0 1
by Karen Thompson Walker
     
 

«No hi havia imatges per mostrar a la televisió. No hi havia ferits. No hi havia morts. Al principi fou una catàstrofe gairebé invisible.»

Qui parla és la Julia. Té onze anys i fins fa poc només ens hauria explicat coses de l'escola, dels seus pares, de la complicitat amb la seva única amiga,…  See more details below

Overview

«No hi havia imatges per mostrar a la televisió. No hi havia ferits. No hi havia morts. Al principi fou una catàstrofe gairebé invisible.»

Qui parla és la Julia. Té onze anys i fins fa poc només ens hauria explicat coses de l'escola, dels seus pares, de la complicitat amb la seva única amiga, d'aquell noi, en Seth, que li provoca un formigueig especial. Però avui té una cosa diferent per dir-nos. Avui ella i la seva família s'han llevat amb una notícia alarmant: la rotació de la terra s'ha alentit de sobte, i els dies i les nits s'han començat a allargar. Ben aviat els rellotges no serviran de res. El món està canviant, i tot i que ni ella ni ningú no sap que succeirà a partir d'ara tothom intueix que el futur serà diferent. Estrany. Pertorbador. Acceptar la realitat i aferrar-se a la vida, tal i com la Julia la coneix, és l'única manera de sobreviure.

A través de la veu innocent d'una nena que lluita per la seva felicitat, Karen Thompson Walker ens submergeix en un present sense futur, inquietant i estranyament quotidià, i ens fa còmplices dels seus anhels i de les seves pors, de les seves preguntes i de les seves esperances.

L'edat dels miracles és un commovedor retrat de la vida d'una adolescent en un món canviant. Una esplèndida, captivadora i inoblidable novel·la amb una premissa original, uns personatges únics i una prosa absorbent.

«La novel·la que ha revolucionat el panorama editorial internacional.»
The Guardian

«Un impactant debut literari. La Julia és una narradora perfecta.Una història tan pertorbadora com versemblant.»
Publishers Weekly

Read More

Product Details

ISBN-13:
9788401388552
Publisher:
Penguin Random House Grupo Editorial España
Publication date:
06/07/2012
Sold by:
PENGUIN RANDOM HOUSE GRUPO EDITORIAL
Format:
NOOK Book
Pages:
304
File size:
393 KB

Meet the Author

Karen Thompson Walker se graduó en las universidades de UCLA y de Columbia.

Anteriormente se desempeñó como editora en la prestigiosa editorial estadounidense Simon&Schuster, y escribió La edad de los milagros por las mañanas, antes de acudir al trabajo. Nacida y criada en San Diego, California, actualmente vive en Brooklyn, Nueva York, con su esposo. La edad de los milagros es su primera novela y su exitoso debut literario, que ya había revolucionado a la comunidad editorial internacional, incluso antes de su publicación. Los derechos de traducción han sido adquiridos en más de treinta países.

Customer Reviews

Average Review:

Write a Review

and post it to your social network

     

Most Helpful Customer Reviews

See all customer reviews >

Ledat dels miracles 5 out of 5 based on 0 ratings. 1 reviews.
Anonymous More than 1 year ago
I love this book. I am having that dreadful feeling that any next book i select will pale in comparison, and that this book will continue to haunt me as i try to read another. This story is imaginable and even frightening as well as quite enlightening. I am already a person who appreciates every moment i am given in our beautiful life, but now i will also appreciate every moment i have on our miraculous earth. Please read, for you.