Les ombres de Longbourn

Les ombres de Longbourn

by Jo Baker
     
 
I si Jane Austen hagués fet parlar els criats?
Són quarts de cinc del matí a Longbourn, la casa dels Bennet, a Hertfordshire. Mentre les cinc germanes i els seus pares, els famosos protagonistes d'Orgull i prejudici, dormen plàcidament, la Sarah i la Polly, les dues donzelles, comencen a treballar a les ordres de l'anciana senyora Hill,

Overview

I si Jane Austen hagués fet parlar els criats?
Són quarts de cinc del matí a Longbourn, la casa dels Bennet, a Hertfordshire. Mentre les cinc germanes i els seus pares, els famosos protagonistes d'Orgull i prejudici, dormen plàcidament, la Sarah i la Polly, les dues donzelles, comencen a treballar a les ordres de l'anciana senyora Hill, la majordoma. Ja fa anys que segueixen la mateixa rutina i, malgrat tot, saben que la vida és alguna cosa més que un simple anar i venir de draps, cassoles i escombres.
La Sarah és la que més desitjosa està d'arriscar-se a fer un canvi, i el seu món, petit i rutinari, es veu finalment transformat el dia que James Smith, un nou servent, arriba a Longbourn arrossegant un passat ple de secrets i un futur en el qual hi té cabuda la llibertat. Tot d'una els soterranis cobren vida, i rere els davantals i els uniformes descobrim éssers que tenen moltes coses per explicar. Mentre les germanes Bennet dormen... els seus criats per fi parlen, i valla pena escoltar-los.
L'estil de Jo Baker, que respecta l'escriptura de Jane Austen però té un caràcter propi, aporta nova llum a un clàssic i ho fa amb molt talent i imaginació.

Product Details

ISBN-13:
9788401389283
Publisher:
Penguin Random House Grupo Editorial España
Publication date:
10/10/2013
Sold by:
PENGUIN RANDOM HOUSE GRUPO EDITORIAL
Format:
NOOK Book
Pages:
464
File size:
572 KB

Meet the Author

Jo Baker es una autora inglesa nacida en Lancashire, que a los 18 años se licenció en literatura en la universidad de Oxford. En 1995 se trasladó a Belfast y allí empezó a escribir cuentos, que fueron incluidos en numerosas antologías. En 2001 publicó su primera novela y ahora tiene ya cinco títulos en su haber. Las sombras de Longbourn ha significado su consagración en el mercado internacional.

Customer Reviews

Average Review:

Write a Review

and post it to your social network

     

Most Helpful Customer Reviews

See all customer reviews >