×

Uh-oh, it looks like your Internet Explorer is out of date.

For a better shopping experience, please upgrade now.

Lo que el infierno es Malo Con Usted Gente Negra? Hacer negro América entienden son hacia la autodestrucción?
     

Lo que el infierno es Malo Con Usted Gente Negra? Hacer negro América entienden son hacia la autodestrucción?

by Raymond Sturgis
 
De voorwaarde van Afro-Amerikanen vandaag is zeer alarmerend en verontrustend. Afro - Amerikanen hebben een enorme bedrag van de bijdragen van hun voorouders te schuiven in richtingen die ze kunnen positief leven kunnen leiden. Echter, zwarte Amerikanen vooruitgang in technologie, wetenschap, muziek, kunst en bedrijfsleven, is overschaduwd door zwart op zwarte misdaad

Overview

De voorwaarde van Afro-Amerikanen vandaag is zeer alarmerend en verontrustend. Afro - Amerikanen hebben een enorme bedrag van de bijdragen van hun voorouders te schuiven in richtingen die ze kunnen positief leven kunnen leiden. Echter, zwarte Amerikanen vooruitgang in technologie, wetenschap, muziek, kunst en bedrijfsleven, is overschaduwd door zwart op zwarte misdaad en arme familie waarden. Wat is de reden waarom zoveel zwarte mensen hebben verloren respect, hoop en zijn er trots op de zeer resultaten die het mogelijk maken om te verrijken toekomst van hun kinderen? Is waar de liefde, en trots dat zwarten verheffen kan ter ondersteuning van zwarte bedrijven, huisvesting en menselijk leven? Wat de hel is er mis met u?vraagt een vraag aan de moordenaars, devianten van zwarte gemeenschappen, Dysfunctionele families en hopeloos jeugd die het gevoel hebben ze geen bijdrage aan hun ras. De wereld zal altijd een Microscoop hebben op zwarten in Amerika, omdat het voor eeuwen, zwarten hebben geïnspireerd andere minderheden en slachtoffers van discriminatie, die zij ook kunnen overwonnen.
Vandaag, zijn Afro-Amerikanen meer bezorgd over het geweld te overleven
van hun buurten, in plaats van maken bedrijven, verrijken kinderen geesten met liefde of vechten voor betere scholen. Afro-Amerikanen zijn te druk bezig met misdaad, en de slechte economische omstandigheden te besparen hun kinderen van hopeloosheid en laag gevoel van eigenwaarde. De toekomst van de jeugd van vandaag hangt af van hoe goed we hun dromen van succes moedigen, en als de enige droom die zij hebben is overlevende pistool-geweld, waar komt dat Afro-Amerikanen toekomstige laat? Hoe vele doden zal het nemen van Afro-Amerikanen te begrijpen hun benarde situatie? Hoeveel hopeloos zwarte adolescenten hebben om iemand te vermoorden voordat iemand merkt op hun geroep om hulp? Veel kunnen betogen dat er niets mis met zwarten in Amerika, is totdat een zwart kind wordt vermoord, totdat een vrouw of vriendin is misbruikt, totdat zwarte gemeenschappen geworden een onleefbaar oorlogsgebied voor iemand om op te merken.
Wat de hel Is er mis met je mensen zwart? gaat niet alleen over de problemen teistert zwarten in Amerika, maar oplossingen die helpen verheffen een race behoefte aan woorden te herstellen vernieuwen hun geloven in een betere Amerika. Vindt u niet een boek op de markt vandaag die de zorgen van Afro-Amerikanen dan concretiseert, ' wat de hel Is mis met je zwarte mensen?

Product Details

BN ID:
2940016444109
Publisher:
CreateSpace Publishing
Publication date:
05/24/2013
Sold by:
Barnes & Noble
Format:
NOOK Book
File size:
42 KB

Meet the Author

Raymond Sturgis es uno de los más grandes escritores de su generación con libros excepcionales que incluyen: un tiempo para llorar, tiempo de amor y un tiempo para estar juntos, doce maneras a por favor y amor su esposa, doce maneras a por favor y mantener su hombre, negro mujeres puede direcciones por cambiar condiciones de cambio, ACT LIKE A LADY, no THINK LIKE A MANUn negro niño deberá llevar ellos, cuando un negro mujer PRAYS, cuando un negro hombre PRAYS, cambiando la mujer negra en el espejo, cuando A negro hombre gritos y muchos, muchos más.


Customer Reviews

Average Review:

Post to your social network

     

Most Helpful Customer Reviews

See all customer reviews