×

Uh-oh, it looks like your Internet Explorer is out of date.

For a better shopping experience, please upgrade now.

Mine 42 år i søværnet 1940: 1982 af kommandør Jørgen Vilhelm Stilling.
     

Mine 42 år i søværnet 1940: 1982 af kommandør Jørgen Vilhelm Stilling.

by Søren Nørby
 

Kommandør Jørgen V. Stilling blev indkaldt til søværnet umiddelbart før udbruddet af Anden Verdenskrig og deltog derfor i personellets omtumlede liv under den tyske besættelse af Danmark, herunder også i Modstandsbevægelsen. Efter krigen deltog Stilling en stor rolle i genopbygningen af den danske flåde, herunder bla.

Overview

Kommandør Jørgen V. Stilling blev indkaldt til søværnet umiddelbart før udbruddet af Anden Verdenskrig og deltog derfor i personellets omtumlede liv under den tyske besættelse af Danmark, herunder også i Modstandsbevægelsen. Efter krigen deltog Stilling en stor rolle i genopbygningen af den danske flåde, herunder bla. ved afhentning af de italiensk byggede korvetter og senere ved indkøringen af de store fregatter af PEDER SKRAM-klassen og afslutter den operative del af sin tjeneste i torpedobådseskadren som eskadrechef. Livet i Søværnet afsluttes som chef på Flådestation Frederikshavn. En god kilde til søværnet historie under den Kolde Krig, fortalt med et usvigeligt godt humør.

Product Details

BN ID:
2940045550352
Publisher:
Søren Nørby
Publication date:
02/10/2013
Sold by:
Smashwords
Format:
NOOK Book
File size:
2 MB

Meet the Author

Socialt velfungerende marinehistoriker med en forkærlighed for fotografier og af den mening, at historie foregået før år 1850 er irrelevant.

Customer Reviews

Average Review:

Post to your social network

     

Most Helpful Customer Reviews

See all customer reviews