No t'amago res (Bared to You)

No t'amago res (Bared to You)

by Sylvia Day
     
 
 "Gideon Cross va arribar a la meva vida com un llampec en la foscor... Era guapo i encisador, atractiu i seductor. Em vaig sentir atreta per ell com mai no m'hi havia sentit per ningú en tota la meva vida. Tocar-lo es va convertir en una droga, no podia viure sense ell, tot i saber que em feia dèbil. tenia ferides recents, dins meu, i ell va tocar-les

Overview

 "Gideon Cross va arribar a la meva vida com un llampec en la foscor... Era guapo i encisador, atractiu i seductor. Em vaig sentir atreta per ell com mai no m'hi havia sentit per ningú en tota la meva vida. Tocar-lo es va convertir en una droga, no podia viure sense ell, tot i saber que em feia dèbil. tenia ferides recents, dins meu, i ell va tocar-les de ple".

Product Details

ISBN-13:
9788466415866
Publisher:
Grup 62
Publication date:
09/04/2012
Series:
Crossfire (Foreign Language Editions) Series , #1
Sold by:
Planeta
Format:
NOOK Book
Pages:
350
File size:
431 KB

Meet the Author

Sylvia Day és número 1 de The New York Times i autora d’èxit internacional, amb més de vint novel·les, que es venen a més de quaranta països. És l’autora més venuda a vint-i-un països, amb desenes de milions d’exemplars venuts. Els drets televisius de la sèrie Crossfire han estat adquirits per Lionsgate, i aquesta mateixa sèrie està nominada per al premi Goodreads Choice al millor autor.  www.sylviaday.comFacebook.com/AuthorSylviaDay i al Twitter @SylDay.

Customer Reviews

Average Review:

Write a Review

and post it to your social network

     

Most Helpful Customer Reviews

See all customer reviews >