×

Uh-oh, it looks like your Internet Explorer is out of date.

For a better shopping experience, please upgrade now.

Opere 2. Proza
     

Opere 2. Proza

by Gellu Naum, Simona Popescu
 

Dupa integrala poetica Gellu Naum, volumul de proza continua editia de referinta a operei poetului si prozatorului suprarealist. Acesta reuneste, in ordine cronologica, toate cartile de proza suprarealista ale autorului, de la Medium si Teribilul interzis, aparute ]n 1945, pina la Zenobia, romanul publicat pentru prima oara in

Overview

Dupa integrala poetica Gellu Naum, volumul de proza continua editia de referinta a operei poetului si prozatorului suprarealist. Acesta reuneste, in ordine cronologica, toate cartile de proza suprarealista ale autorului, de la Medium si Teribilul interzis, aparute ]n 1945, pina la Zenobia, romanul publicat pentru prima oara in 1985.

"Gellu Naum e suprarealist in deplina acceptiune a termenului, oferind, prin adeziunea sa totala si parca tinereasca, una dintre putinele proze pe care aceasta miscare bogata in exemplificari picturale si poetice si le-a aflat la noi. In afara de dicteul automat - caruia, de altminteri, suprarealistii nu i-au fost totdeauna credinciosi -, toate refuzurile, implinirile si idiosincraziile suprarealismului pot fi regasite in acest roman sau, daca prefera autorul, in acest Pohem de iubire care este Zenobia.“ (Monica Lovinescu)

Product Details

ISBN-13:
9789734626076
Publisher:
Editura Polirom
Publication date:
06/06/2012
Sold by:
PUBLISHDRIVE KFT
Format:
NOOK Book
File size:
4 MB

Related Subjects

Customer Reviews

Average Review:

Post to your social network

     

Most Helpful Customer Reviews

See all customer reviews