×

Uh-oh, it looks like your Internet Explorer is out of date.

For a better shopping experience, please upgrade now.

Otrok 44
     

Otrok 44

by Tom Rob Smith
 
Lev Demidov je preiskovalec Sluzbe drzavne varnosti. V sluzbi dobro napreduje, saj resnicno verjame v stalinisticni sistem in njegove vrednote, zato imata z zeno Raiso stanovanje, zdravstveno oskrbo, uzivata pa tudi druge ugodnosti. Ko pa v Moskvi na tirih najdejo umorjenega golega otroka z lubjem v ustih, je njegova zvestoba drzavi postavljena na preizkunjo, saj v

Overview

Lev Demidov je preiskovalec Sluzbe drzavne varnosti. V sluzbi dobro napreduje, saj resnicno verjame v stalinisticni sistem in njegove vrednote, zato imata z zeno Raiso stanovanje, zdravstveno oskrbo, uzivata pa tudi druge ugodnosti. Ko pa v Moskvi na tirih najdejo umorjenega golega otroka z lubjem v ustih, je njegova zvestoba drzavi postavljena na preizkunjo, saj v stalinisticnem raju takni umori niso mogoci. Kljub trditvam starev, da je bil sin umorjen, in kljub zgovornim dokazom, da ni lo za nesreco, mora Demidov opustiti preiskavo. Kajti v druzbi strahu, v kateri vsi zivijo, dvomiti ni najbolj varno pocetje. A umorjenih otrok je e vec in ocitno je, da je na delu mnozicni morilec. Demidov, ki se je medtem zaradi konflikta s svojim namestnikom Vasilijem znael pod vedno budnim ocesom drzavnih organov, je z Raiso pregnan v zakotje Rusije, kjer na lastno pest in v najvecji tajnosti preiskuje vedno vecje tevilo umorjenih otrok . . .

Product Details

ISBN-13:
9789610120124
Publisher:
Mladinska Knjiga Zalozba, d.d.
Publication date:
06/05/2012
Series:
Child 44 Trilogy Series
Sold by:
Mladinska
Format:
NOOK Book
File size:
525 KB

Related Subjects

Meet the Author

Tom Rob Smith is a screenwriter and novelist whose literary debut, 2008's Child 44, inspired an intense bidding war at the London Book Fair. The well-received thriller was subsequently optioned by film director Ridley Scott.

Brief Biography

Hometown:
London, England
Date of Birth:
February 19, 1979
Place of Birth:
London, England
Education:
St. John's College, Cambridge, 2001
Website:
http://www.tomrobsmith.com

Customer Reviews

Average Review:

Post to your social network

     

Most Helpful Customer Reviews

See all customer reviews