Pika Eliksiri by Osman Nuri Topbas | NOOK Book (eBook) | Barnes & Noble
Pika Eliksiri

Pika Eliksiri

4.6 13
by Osman Nuri Topbas
     
 

Fryma dhe shpirti që do t'i mbruj individin, familjen dhe shoqërinë me frymën e diturisë, virtytit dhe kulturës shpirtërore nuk është fryma e ndërgjegjes egoiste si rezultat i interesit, por fryma e Mevlanasë dhe miqve të Zotit që kanë fituar shpirtërore nëpërmjet

Overview

Fryma dhe shpirti që do t'i mbruj individin, familjen dhe shoqërinë me frymën e diturisë, virtytit dhe kulturës shpirtërore nuk është fryma e ndërgjegjes egoiste si rezultat i interesit, por fryma e Mevlanasë dhe miqve të Zotit që kanë fituar shpirtërore nëpërmjet urtësive të Kuranit dhe Sunetit.

Product Details

ISBN-13:
2940011206009
Publisher:
Erkam Publications
Publication date:
01/29/2011
Sold by:
Smashwords
Format:
NOOK Book
File size:
559 KB

Customer Reviews

Average Review:

Write a Review

and post it to your social network

     

Most Helpful Customer Reviews

See all customer reviews >