Pirstovat Maapallon - 002 - Sota Loppu (Finnish Edition)

Pirstovat Maapallon - 002 - Sota Loppu (Finnish Edition)

5.0 1
by Robert Skyler
     
 

Eeppinen seikkailu kirjoittaminen hulluutta, tämä vaihtoehtoinen historia sarjan tai novelleja, tutkii Ketjut Että Sitoa ihmisen henki toistoa tai selviytymistä.
 
Episodi 002: Tutussa Muodossa
 
Ilman tällaista absoluuttista totuutta kuin me vaeltaa, mielessä, kehon, hengessä, olemme vapaita horjua…  See more details below

Overview

Eeppinen seikkailu kirjoittaminen hulluutta, tämä vaihtoehtoinen historia sarjan tai novelleja, tutkii Ketjut Että Sitoa ihmisen henki toistoa tai selviytymistä.
 
Episodi 002: Tutussa Muodossa
 
Ilman tällaista absoluuttista totuutta kuin me vaeltaa, mielessä, kehon, hengessä, olemme vapaita horjua todellisuuden ja unelmia etsimään arvoinen selviytymisen tai meidän kelvollisuutta. Kunnes todellisuus, tai mitä ikinä löytää tällaisia löysiä rakentaa tai nielaisi itseämme, vetää meitä takaisin Karu-Raivoava tässä ja nyt, kohti taakka ja sitoutuminen täyttäminen läpi kamppailun ja se koettelee unelmia totuutta.
Ehkä totuus ei ollut sitä mitä olimme Haaveillut se oli, sanat ja niiden pakollinen Usein tunteita hämärtää määritelmät yleisempiä käsitteitä. Kuka täällä teidän joukossanne puhua sanan ilman ironiaa on ironista? Maailmassa, jossa meidän yleisin käyttö tällaisten osoittautuu sen vain määritelmä, me kamppailu humoristinen vitsi mikä niin sattumalta, hengissä, joukossa Se, mikä nauraa meidän totuuksia kuin se nauraa unelmia, mutta koskaan ei myöskään sen Pirstovat Maapallon Joko tämän. 
 
Suomi Painos, Simple English Edition ja English Edition.
 
Lue yhdessä maailman. Pirstovat Maapallon on saatavilla myös: [Afrikaans]-Fragment Aarde, [Albanian]-Fragment Tokë, [Arabia]-Фрагмента Земље, [Armenian]-Առանձին Հողակցում, [Azerbaidžanin]-Qəlpə Yer, [Baski]-Banatu Lurra, [Bulgarian]-Фрагмент Земята, [Englanti]-Fragment Earth, [Espanjalainen]-Fragmento Tierra, [Filippiiniläinen]-Kaputol Mundo, [Galicia]-Fragmentos Terra, [Georgialainen]-ფრაგმენტი დედამიწა, [Haitin Kreoli]-Fragmante Latè, [Heprealainen]-כדור הארץ רסיס, [Hindi]-टुकड़ा पृथ्वी, [Hollantilainen]-Brokstuk Aarde, [Hung Arian]-Repesz Föld, [Indonesialainen]-Terpisah Bumi, [Irlantilainen]-Ilroinnt Cré, [Islannin]-Aðskilja Jörð, [Italian]-Frammento Terra, [Japanilainen]-フラグメント 地球, [Jiddiš]-פראַגמענט ערד, [Katalaani]-Fragment Terra, [Kiina (Perinteinen)]-片段地球, [Kiina (Yksinkertaistettu)]-分开地球, [Korean]-부서진 조각 이승, [Kreikkalainen]-Θραύσμα Γη, [Kroaatti]-Fragmenti Zemlja, [Latin]-Fragment Terram, [Latvia]-Fragments Zeme, [Liettuan]-Fragmentas Žeme, [Makedonian]-Фрагмент Земјата, [Malaiji]-Serpihan Bumi, [Maltan]-Framment Earth, [Norja]-Fragmenter Jord, [Persialainen]-قطعات متلاشی کره زمین, [Pohjois-amerikan Sokeainkirjoitus]-⠠⠋⠗⠁⠛⠍⠢⠞ ⠠⠑⠜⠹, [Portugali]-Fragmento Terra, [Puola]-Ulomek Ziemia, [Ranskan]-Fragment Terre, [Romania]-Sfarâmatura Pamânt, [Ruotsi]-Brottstycke Jord, [Saksa]-Bruchstück Erde, [Serbia]-Фрагмента Земље, [Slovakian]-Úlomok Zem, [Slovenian]-Locenih Zemlja, [Suahili]-Fragment Ardhi, [Tanska]-Fragment Jord, [Thaimaalainen]-แยก พื้นโลก, [Turkki]-Kirinti Topraklamak, [Tšekin]-Úlomek Svet, [Ukrainalainen]-Фрагмент Землі, [Urdu]-ٹکڑا زمین, [Valko-venäjän]-Фрагмен

Read More

Product Details

ISBN-13:
2940013259119
Publisher:
Outtayurmind
Publication date:
10/08/2011
Series:
Pirstovat Maapallon , #2
Sold by:
Barnes & Noble
Format:
NOOK Book
File size:
303 KB

Customer Reviews

Average Review:

Write a Review

and post it to your social network

     

Most Helpful Customer Reviews

See all customer reviews >

Pirstovat Maapallon - 002 - Sota Loppu (Finnish Edition) 5 out of 5 based on 0 ratings. 1 reviews.
Anonymous More than 1 year ago
Every thrust becaume rougher and every squeas of his ball came a new wave if c<_>um