Printesa Diana. Povestea nespusa (Romanian edition) by Monica Ali | NOOK Book (eBook) | Barnes & Noble
Printesa Diana. Povestea nespusa (Romanian edition)

Printesa Diana. Povestea nespusa (Romanian edition)

by Monica Ali
     
 

Viata si casnicia Dianei au fost, in acelasi timp, o poveste si un cosmar. Adorata de milioane de oameni, a avut de indurat totodata respingerea, durerea sufleteasca si tradarea in viata personala. inconjurata de stralucire si de atentia constanta a presei, a luptat mereu sa-si gaseasca propriul drum, iar fascinatia pe care continua sa o exercite chiar si dupa mai

Overview

Viata si casnicia Dianei au fost, in acelasi timp, o poveste si un cosmar. Adorata de milioane de oameni, a avut de indurat totodata respingerea, durerea sufleteasca si tradarea in viata personala. inconjurata de stralucire si de atentia constanta a presei, a luptat mereu sa-si gaseasca propriul drum, iar fascinatia pe care continua sa o exercite chiar si dupa mai mult de un deceniu de la moarte este inca o dovada a unei personalitati extraordinare. Daca ar mai fi trait, si-ar fi gasit pana la urma pacea si fericirea sau blestemul celebritatii ar fi apasat mereu asupra ei?

Intr-un roman tulburator, scriitoarea Monica Aii a imaginat pentru Lady Di o alta soarta. Dupa inscenarea propriei morti, Diana duce o existenta linistita intr-un mic orasel din America - pana cand trecutul ameninta sa ii distruga noua viata.

Diana. Povestea nespusa analizeaza pretul celebritatii, importanta identitatii si posibilitatea - sau imposibilitatea - reinventarii unei vieti.

Monica Ali este considerata una dintre cele mai bune tinere scriitoare din Marea Britanie, cartile sale fiind nominalizate la premii importante precum National Book Critics Circle Award, Los Angeles Times Book Prize si Man Booker Prize

Product Details

ISBN-13:
9786066008556
Publisher:
Grupul Editorial Litera
Publication date:
05/21/2012
Series:
Lira
Sold by:
Mint Right, Inc.
Format:
NOOK Book
File size:
793 KB

Related Subjects

Customer Reviews

Average Review:

Write a Review

and post it to your social network

     

Most Helpful Customer Reviews

See all customer reviews >