Profetiile Maya (Romanian edition)

Profetiile Maya (Romanian edition)

by Gerald Benedict
     
 

Se va sfarsi lumea odata cu solstitiul de iarna al anului 2012?

Cu mii de ani in urma, invatatii maya au prezis ca, la aceasta data, un eveniment de proportii cataclismice va pune capat civilizatiei actuale, dand, poate, nastere alteia noi. Pe masura ce data fatidica a implinirii profetiei se apropie, subiectul este tot mai mediatizat si capata

See more details below

Overview

Se va sfarsi lumea odata cu solstitiul de iarna al anului 2012?

Cu mii de ani in urma, invatatii maya au prezis ca, la aceasta data, un eveniment de proportii cataclismice va pune capat civilizatiei actuale, dand, poate, nastere alteia noi. Pe masura ce data fatidica a implinirii profetiei se apropie, subiectul este tot mai mediatizat si capata amploare.

Detasandu-se de literatura de senzatie si de teoriile fataliste ale asa-zisei "apocalipse dupa maya", cercetatorul britanic Gerald Benedict isi propune sa analizeze celebrele profetii dintr-o perspectiva realista, bine documentata, asigurandu-ne ca acestea nu pot fi intelese altfel decat plasandu-le in contextul stravechii culturi si civilizatii maya. Autorul pune la indoiala interpretarea conform careia viata pe Pamant, asa cum o cunoastem, se va sfarsi in 2012, dar ne spune ca aceasta data marcheaza o schimbare in plan spiritual si intrarea intr-o noua era. De noi depinde insa cum vom reusi sa intampinam aceste transformari.

Read More

Product Details

ISBN-13:
9786066005104
Publisher:
Grupul Editorial Litera
Publication date:
10/17/2011
Series:
Bestseller
Sold by:
Mint Right, Inc.
Format:
NOOK Book
File size:
4 MB

Related Subjects

Customer Reviews

Average Review:

Write a Review

and post it to your social network

     

Most Helpful Customer Reviews

See all customer reviews >