×

Uh-oh, it looks like your Internet Explorer is out of date.

For a better shopping experience, please upgrade now.

Serem pares: La guia més completa, actualitzada i ampliada d'embaràs, part i postpart
     

Serem pares: La guia més completa, actualitzada i ampliada d'embaràs, part i postpart

by Elisenda Roca, Carlota Basil
 
Serem pares és una guia de lembaràs, part i postpart, però no com les que trobaràs al mercat. Perquè lhan escrit dues mares: una periodista que, a més de la seva ha conegut moltes altres històries dembarassos, i una ginecòloga que hi aporta més de vint-i-cinc anys dexperiència en la

Overview

Serem pares és una guia de lembaràs, part i postpart, però no com les que trobaràs al mercat. Perquè lhan escrit dues mares: una periodista que, a més de la seva ha conegut moltes altres històries dembarassos, i una ginecòloga que hi aporta més de vint-i-cinc anys dexperiència en la professió. Perquè et proposen una trobada entre amigues que et parlen de tu a tu, responen les teves preguntes amb rigor... i amb humor, et fan confidències i, sobretot, entenen com se sent una mare novella. I a més, perquè saben que tenirun fill és cosa de dos, reivindiquen la condició de pare i també es dirigeixen a ell per tal de fer-lo participar des del primer dia.

Elisenda Roca i la doctora Carlota Basil han escrit un llibre divertit, actual i ajustat a la vostra realitat i les vostres necessitats. Una guia indispensable que us acompanyarà durant nou mesos... i alguns més.

Product Details

ISBN-13:
9788401387890
Publisher:
Penguin Random House Grupo Editorial España
Publication date:
04/08/2011
Series:
ACTUALITAT
Sold by:
PENGUIN RANDOM HOUSE GRUPO EDITORIAL
Format:
NOOK Book
File size:
3 MB

Related Subjects

Meet the Author

Elisenda Roca es periodista y escritora. Ha trabajado en distintos programas de radio y televisión como Los segundos cuentan en Antena 3, Cifras y Letras en TVE, Qui ho diria en TV3, La tarda en BTV y actualmente es colaboradora en el programa 8 al día amb Josep Cuní en 8TV. Ha publicado Vamos a ser padres, ¿Qué puedo comer si estoy embarazada?, Joc de paraules y M?expliques un conte? En el teatro ha dirigido Misterioso asesinato en Manhattan, de Woody Allen. Ha sido vicedecana del Col·legi de Periodistes de Catalunya y ha recibido numerosos premios tanto por su labor radiofónica como televisiva, entre los que destacan el Premio Ondas de Televisión y el Òmnium Cultural de Ràdio.

Carlota Basil es licenciada en medicina y cirugía por la Universitat Autònoma de Barcelona y especialista en ginecología y obstetricia. Su vida profesional ha estado siempre vinculada a la medicina pública. En la actualidad es médico adjunta del servicio de ginecología del Hospital del Mar de Barcelona. Es madre de cinco hijos y abuela.

Customer Reviews

Average Review:

Post to your social network

     

Most Helpful Customer Reviews

See all customer reviews