Slaapvloek

Slaapvloek

by T.G.A. Proost
Slaapvloek

Slaapvloek

by T.G.A. Proost

eBook

FREE

Available on Compatible NOOK Devices and the free NOOK Apps.
WANT A NOOK?  Explore Now

Related collections and offers

LEND ME® See Details

Overview

Het verbergen van zijn werkelijke geaardheid was de grootste fout die hij kon maken. Toch was dat wat hij deed.

Brent zag zijn beste vriend springen uit een raam. Nu ligt Sam in een coma en dat alleen maar door Brents fout. Wat had hij kunnen doen om dit allemaal te voorkomen? Nu zit hij hier naast het ziekenhuisbed van Sam. De getalenteerde psychiater Lea Bosh probeert er achter te komen wat er juist gebeurd is en wat Sam er toe bracht om te springen, om uiteindelijk maar tot één besluit te komen. Brent had niet gezegd wat er zo diep in hem om ging.

Slaapvloek is de debuut van T.G.A. Proost, een aangrijpend kortverhaal met een onderwerp dat zo dicht bij zijn eigen leven ligt.


Product Details

BN ID: 2940153115542
Publisher: T.G.A. Proost
Publication date: 07/01/2016
Sold by: Smashwords
Format: eBook
File size: 126 KB
Language: Dutch

About the Author

T.G.A. Proost (Thijs) werd geboren (1989) in Turnhout waar hij nog steeds leeft. Jong starte hij een opleiding aan de Stedelijke Academie Voor Schone Kunsten te Turnhout. Ook volgde hij daar verder een opleiding Keramiek. Naast zijn creative passies studeerde hij voor Multi Media Operator.

T.G.A. Proost heeft op dit moment één boek gepubliceerd. Slaapvloek haalde de hitlijsten van iBooks Nederland. Slaapvloek lag dicht bij zijn eigen persoonlijkheid en bevat veel gelijkenissen over hoe hij zelf uit de kast moest komen. Zijn tweede boek BrainVirus.A is in de maak.

From the B&N Reads Blog

Customer Reviews