Sluzkinje (The Help) by Kathryn Stockett | NOOK Book (eBook) | Barnes & Noble
Sluzkinje (The Help)

Sluzkinje (The Help)

5.0 1
by Kathryn Stockett
     
 
Tri zenske se odlocijo spremeniti svet, v katerem zivijo Misisipi, 1962. Dvajsetletna Skeeter je pravkar diplomirala na univerzi in se vrnila na domaco plantazo. A njena mama ne bo zadovoljna, dokler na hcerinem prstu ne bo zagledala zarocnega prstana. Aibileen, dostojanstvena, dobrosrcna sluzkinja, vzgaja ze sedemnajstega belega otroka. Toda s smrtjo njenega sina je

Overview

Tri zenske se odlocijo spremeniti svet, v katerem zivijo Misisipi, 1962. Dvajsetletna Skeeter je pravkar diplomirala na univerzi in se vrnila na domaco plantazo. A njena mama ne bo zadovoljna, dokler na hcerinem prstu ne bo zagledala zarocnega prstana. Aibileen, dostojanstvena, dobrosrcna sluzkinja, vzgaja ze sedemnajstega belega otroka. Toda s smrtjo njenega sina je v njej vzklilo grenko seme. Nic vec ni pripravljena vsega pozreti.
Minny, njena najbolja prijateljica, je najbolj jezikava sluzkinja dalec naokrog. Poznajo jo kot izvrstno kuharico, toda s svojim jezikom si je skuhala e eno godljo, ki jo bo stala zaposlitve. Tri razlicne zenske spletejo nepricakovano prijateljstvo in se odlocijo upreti druzbi, ki dui cloveko dostojanstvo. Ganljiv roman je prezet z bodicami, obilo humorja in upanja.

Product Details

ISBN-13:
9789610120339
Publisher:
Mladinska Knjiga Zalozba, d.d.
Publication date:
06/15/2012
Series:
e-Roman
Sold by:
Mladinska
Format:
NOOK Book
File size:
497 KB

Related Subjects

Customer Reviews

Average Review:

Write a Review

and post it to your social network

     

Most Helpful Customer Reviews

See all customer reviews >