Tacere

Tacere

by Becca Fitzpatrick
     
 

Amintiri pierdute

Legaturi primejdioase

Sacrificii nebanuite

Intr-o noapte rece de septembrie, Nora Grey se trezeste singura in cimitirul din orasul ei, fara sa-si poata aminti nimic din ultimele cinci luni de viata. Crampeie din trecut, cuvinte si imagini nepamantene, fara nici o legatura cu traiul ei obisnuit, ii bantuie visele si ii dau

Overview

Amintiri pierdute

Legaturi primejdioase

Sacrificii nebanuite

Intr-o noapte rece de septembrie, Nora Grey se trezeste singura in cimitirul din orasul ei, fara sa-si poata aminti nimic din ultimele cinci luni de viata. Crampeie din trecut, cuvinte si imagini nepamantene, fara nici o legatura cu traiul ei obisnuit, ii bantuie visele si ii dau staruitorul sentiment ca a pierdut o parte importanta din ea insasi.

Un sir de evenimente neprevazute i-l aduc alaturi pe Jev, un strain frumos, cu ochii negri ca noaptea, care o inspaimanta si o atrage in acelasi timp. El pare sa aiba toate raspunsurile si… inima ei. Cu fiecare minut pe care il petrec impreuna, relatia lor devine tot mai profunda, pana cand Nora isi da seama ca e pe cale sa se indragosteasca. Din nou. Cand n-a mai ramas decat tacerea, oare adevarul se va putea face, in sfarsit, auzit?

Nu pierde finalul acestei povesti incredibile, in volumul al patrulea al seriei. Serie publicata in 33 de tari

Product Details

ISBN-13:
9786068494050
Publisher:
Grupul Editorial Litera
Publication date:
01/20/2013
Series:
Young Adult
Sold by:
Content 2 Connect
Format:
NOOK Book
File size:
742 KB

Related Subjects

Customer Reviews

Average Review:

Write a Review

and post it to your social network

     

Most Helpful Customer Reviews

See all customer reviews >