×

Uh-oh, it looks like your Internet Explorer is out of date.

For a better shopping experience, please upgrade now.

Tu i jo, ara i aquí (The Future of Us)
     

Tu i jo, ara i aquí (The Future of Us)

5.0 5
by Jay Asher, Carolyn Mackler, Emma Botey de Porrata
 
 Què faries si, gràcies al Facebook, sabessis com serà el teu futur?Som al 1996. Internet s'està tot just promocionant i l'Emma rep una connexió gratuïta. Només connectar-se, la seva pàgina de Facebook apareix a la pantalla. Però... Facebook encara no s'ha inventat. Ella i en Josh, el seu millor amic,

Overview

 Què faries si, gràcies al Facebook, sabessis com serà el teu futur?Som al 1996. Internet s'està tot just promocionant i l'Emma rep una connexió gratuïta. Només connectar-se, la seva pàgina de Facebook apareix a la pantalla. Però... Facebook encara no s'ha inventat. Ella i en Josh, el seu millor amic, veuen com seran d'aquí a quinze anys. Naturalment, es queden desconcertats. Què caram vol dir m'agrada i sol·licitud d'amistat?Parelles, feines, cases, fills... tot és al Facebook! I cada vegada que actualitzen les seves pàgines personals, el seu futur canvia. A partir d'ara, tot el que facin al present, ho veuran reflectit en el seu perfil del futur.  

Product Details

ISBN-13:
9788499328706
Publisher:
Grup 62
Publication date:
05/01/2012
Sold by:
Planeta
Format:
NOOK Book
Pages:
352
File size:
424 KB
Age Range:
12 - 17 Years

Meet the Author

Jay Asher ha treballat en tota mena de llibreries i en dues biblioteques públiques. Quan no escriu toca la guitarra i se'n va de càmping. Per tretze raons és el seu debut literari; traduït a més de deu llengües ja s'ha situat a la llista de llibres més venuts d'EUA.

Customer Reviews

Average Review:

Post to your social network

     

Most Helpful Customer Reviews

See all customer reviews

Tu i jo, ara i aquí 5 out of 5 based on 0 ratings. 1 reviews.
Anonymous More than 1 year ago
Name:gunwolf Age:99 moons Eyes:black Pelt: gun tattoo on head rest of body camoflage. Mates:none Kits: none