×

Uh-oh, it looks like your Internet Explorer is out of date.

For a better shopping experience, please upgrade now.

URANTIA-kirja
     

URANTIA-kirja

by Urantia Foundation Staff
 

See All Formats & Editions

Olet juuri löytänyt kirjallisen mestariteoksen, joka vastaa kysymyksiisi Jumalasta, elämästä asutussa maailmankaikkeudessa, tämän maailman historiasta ja tulevaisuudesta sekä Jeesuksen elämästä. Urantia-kirja harmonisoi historian, tieteen ja uskonnon elämänfilosofiaksi, joka tuo uutta

Overview

Olet juuri löytänyt kirjallisen mestariteoksen, joka vastaa kysymyksiisi Jumalasta, elämästä asutussa maailmankaikkeudessa, tämän maailman historiasta ja tulevaisuudesta sekä Jeesuksen elämästä. Urantia-kirja harmonisoi historian, tieteen ja uskonnon elämänfilosofiaksi, joka tuo uutta merkitystä ja toivoa elämääsi. Jos etsit vastauksia, lue Urantia-kirja.

Maailma tarvitsee uutta hengellistä totuutta, joka avaa nykyihmiselle älyllisen tien henkilökohtaiseen jumalasuhteeseen. Maailman uskonnolliseen perintöön tukeutuen kirja kuvaa ihmiskunnan loputonta tulevaisuutta ja opettaa, että elävä usko on avain henkilökohtaiseen hengelliseen edistymiseen ja ikuiseen elämään. Nämä opetukset tarjoavat uusia opetuksia, jotka ovat kyllin vaikuttavia kohottaakseen ja edistääkseen ihmisajattelua ja -uskoa seuraavat tuhat vuotta.

Urantia-kirjan kolmannes on inspirova kertomus Jeesuksen elämän alusta sen loppuun, samalla kun se on paljastaa, mitä hän oikeastaan opetti. Tämä kokonaisvaltainen kertomus sisältää hänen syntymänsä, lapsuutensa, teinivuotensa, aikuisiän matkansa ja tutkimusretkensä, julkisen toimintansa, ristiinnaulitsemisensa ja yhdeksäntoista ilmestymistään. Tämä inspiroiva kertomus valaa Jeesuksen uuteen muottiin hyläten hänen roolinsa kristinuskon johtohahmona ja esittäen hänet kaikkien uskontojen ja elämänalojen etsijöiden opastajaksi.

Tämä kirja on ilmoitus

Editorial Reviews

From the Publisher
Rakkaus

Rakkaus on totisesti tarttuvaa ja ikuisesti luomisvoimaista. (p. 2018) “Omista elämäsi sille, että todistat rakkauden olevan suurinta maailmassa.” (p. 2047) “Rakkaus on kaiken hengellisen hyvyyden esi-isä, toden ja kauniin sisin olemus.” (p. 2047) Isän rakkaudesta voi tulla kuolevaiselle ihmiselle todellista vain, kun se kulkee tämän ihmisen persoonallisuuden läpi, ja kun hän vuorostaan osoittaa tätä rakkautta kaltaisilleen. (p. 1289) Paremman sivilisaation salaisuus on sidoksissa Mestarin opetuksiin ihmisen veljeydestä, rakkautta ja keskinäistä luottamusta osoittavasta hyvästä tahdosta. (p. 2065)

Rukous

Rukous ei ole menetelmä, jolla vältytään ristiriitatilanteesta, vaan pikemminkin se kiihottaa kasvuun, kun ollaan kasvokkain ristiriidan kanssa. (p. 1002) Olipa rukous mikä hyvänsä, sen vilpittömyys takaa sen kuulluksitulemisen… (p. 1639) Jumala vastaa ihmisen rukoukseen paljastamalla hänelle entistä enemmän totuutta, antamalla hänelle entistä enemmän kauneuden arvostamisen kykyä ja laajentamalla hänen käsitystään hyvyydestä. (p. 1002) …älkää silti milloinkaan unohtako, että vilpitön, uskosta kumpuava rukous on mahtava voima, joka edistää henkilökohtaista onnellisuutta, yksilökohtaista itsehillintää, sosiaalista sopusointua, moraalista edistymistä ja hengellistä tuloksiin pääsemistä. (p. 999)

Kärsimys

Universumien kulkuun avaruuden läpi sisältyy suuri ja ylevä tarkoitus. Mikään ei ole turhaa siinä kamppailussa, jota te kuolevaisina käytte. (p. 364) Kuolevaiset oppivat viisautta vain kokemalla koettelemuksia. (p. 556)

Enkeleillä

Kaikenluokkaiset enkelit ovat erillisiä persoonallisuuksia ja varsin yksilöllisiä. (p. 285) Enkeleillä.... ovat täysin tietoisia moraalisista kamppailuistanne ja hengellisistä vaikeuksistanne. He rakastavat ihmisiä, ja vain hyvää voi seurata siitä, että pyritte ymmärtämään ja rakastamaan heitä. (p. 419)

Perhe

Miltei kaikki, jolla sivilisaatiossa on kestävää arvoa, juontuu perimmältään perheestä. (p. 765) Perhe on ihmisen suurin puhtaasti inhimillinen aikaansaannos... (p. 939)

Usko

…Usko on laajentava mieltä, jalostava sielua, vahvistava persoonallisuutta, lisäävä onnellisuutta, syventävä hengen käsittämisen kykyä ja lisäävä rakastamisen ja rakastettunaolemisen kykyä. (p. 1766) “Mutta älkää vain ymmärtäkö väärin, sillä Isäni toki reagoi aina heikoimpaankin uskon häivähdykseen.” (p. 1733)

Historia/Tiede

Kertomus siitä, miten ihminen nousi merilevästä maanpäällisen luomakunnan herruuteen, on todellakin kuin biologisesta kamppailusta ja mielen elossasäilymisestä kertova seikkailuromaani. (p. 731) 2.500.000.000 vuotta sitten… Urantia oli jo oivallisesti kehittynyt sfääri, jonka massa oli noin kymmenesosa nykyisestä… (p. 658) 1.000.000.000 vuotta sitten on aikamäärä, josta Urantian [Maa] historia varsinaisesti alkaa. (p. 660) 450.000.000 vuotta sitten tapahtui siirtyminen kasvikunnasta eläinkuntaan. (p. 669) Kahden ensimmäisen ihmisen syntymästä on vuodesta 1934 jKr laskettuna kulunut täsmälleen 993.419 vuotta. (p. 707) Noin viisisataatuhatta vuotta sitten… maapallolla eli lähes puoli miljardia primitiivistä ihmistä… (p. 741) Aatami ja Eeva saapuivat Urantialle vuodesta 1934 jKr. laskettuna 37.848 vuotta sitten. (p. 828)

Otteita

Jumala, … Jumala on kaiken hyvän, kauniin ja toden lähde ja määränpää. (p. 1431) Jos todella haluat löytää Jumalan, tuo halu on itsessään todistus siitä, että olet jo löytänyt hänet. (p. 1440) Kun ihminen antautuu Jumalan kumppaniksi, saattaa tapahtua ja tapahtuu suuria asioita. (p. 1467)

Jeesus , Jeesuksen uskonto on dynaamisin ihmisrotua milloinkaan aktivoinut voima. (p. 1091) Millaisen heräämisen maailma kokisikaan, jos se vain voisi nähdä Jeesuksen sellaisena kuin hän todellisuudessa eli maan päällä, ja tietää ensikäden tietona hänen elähdyttävät opetuksensa! (p. 2083)

Tiede , Viisauden ohjaamasta tieteestä saattaa tulla ihmisen suurin sosiaalinen vapauttaja. (p. 909) Kuolevainen ihminen ei ole evoluution sattuma. On olemassa täsmällinen järjestelmä, universaalinen laki, joka määrittää, miten elämää koskeva planeettakohtainen suunnitelma avaruuden sfääreillä toteutuu. (p. 560)

Elämä kuoleman jälkeen , Jumalan rakkaus on universaalista… Hän "ei halua, että kukaan menehtyisi". (p. 39) Lyhyt oleskelusi Urantialla… on vain yksi rengas, heti ensimmäinen pitkässä ketjussa, joka on ulottuva universumien yli ja ikuisten aikakausien läpi. (p. 435) … Kuolema ei ole muuta kuin alku loputtomalle, seikkailuntäyteiselle elämänuralle, odotuksentäyteiselle ikuiselle elämälle, ikuiselle tutkimusmatkalle. (p. 159)

Product Details

ISBN-13:
9780911560527
Publisher:
Urantia Foundation
Publication date:
06/01/1998
Pages:
2097
Product dimensions:
6.40(w) x 10.20(h) x 2.20(d)

Related Subjects

Customer Reviews

Average Review:

Post to your social network

     

Most Helpful Customer Reviews

See all customer reviews