Vakefi Dhurimi dhe Sherbimi by Osman Nuri Topbas | NOOK Book (eBook) | Barnes & Noble
Vakefi Dhurimi dhe Sherbimi

Vakefi Dhurimi dhe Sherbimi

by Osman Nuri Topbas
     
 

Thelbi shpirtëror i Islamit është, në besim, tevhidi, domethënë uniteti i Allahut, kurse në veprim, edukata, orientimi dhe mëshira. Mëshira është fryti i parë i besimit.

Overview

Thelbi shpirtëror i Islamit është, në besim, tevhidi, domethënë uniteti i Allahut, kurse në veprim, edukata, orientimi dhe mëshira. Mëshira është fryti i parë i besimit.

Product Details

ISBN-13:
2940011231049
Publisher:
Erkam Publications
Publication date:
03/11/2011
Sold by:
Smashwords
Format:
NOOK Book
File size:
841 KB

Customer Reviews

Average Review:

Write a Review

and post it to your social network

     

Most Helpful Customer Reviews

See all customer reviews >