Vitezele tangentiale de rotatie ale particulelor

Vitezele tangentiale de rotatie ale particulelor

by Sorin Plohod
     
 

Directia de deplasare a particulelor corespunzatoare unei forte fundamentale nu este directia dreptei care trece prin centrele sferelor corespunzatoare particulelor. Conceptia ca fortele fundamentale sunt marimi vectoriale este gresita. Sensul fortelor. Universul este un spatiu dens de particule, existent intre stele si planete si in interiorul atomilor.

See more details below

Overview

Directia de deplasare a particulelor corespunzatoare unei forte fundamentale nu este directia dreptei care trece prin centrele sferelor corespunzatoare particulelor. Conceptia ca fortele fundamentale sunt marimi vectoriale este gresita. Sensul fortelor. Universul este un spatiu dens de particule, existent intre stele si planete si in interiorul atomilor. Particulele elementare sunt particulele in miscare de rotatie: electronii, protonii si neutronii, si particulele de transmitere a impulsurilor, care sunt substantial mai mici decat particulele in miscare de rotatie. Quarcii nu sunt particule, ei corespund interactiunilor dintre planurile (cercurile) de rotatie ale particulelor in miscare de rotatie. Sensurile de rotatie ale planurilor (cercurilor) de rotatie ale particulelor in miscare de rotatie. Undele de particule de transmisie. Modelul echivalent, de generare si de interactiune. Forta dintre doua particule in miscare de rotatie. Distantele de schimbare a sensului fortelor. Transformarea miscarii de rotatie a particulei de interactiune, in miscare liniara, de translatie. Neutralitatea neutronului
Masa si sarcina electrica a particulelor sunt determinate de numerele de spin, deci este logic sa se considere ca miscarea de rotatie a particulelor genereaza si determina interactiunea si fortele.

Read More

Product Details

ISBN-13:
2940046043297
Publisher:
Sorin Plohod
Publication date:
06/27/2014
Sold by:
Smashwords
Format:
NOOK Book
Sales rank:
1,163,567
File size:
99 KB

Customer Reviews

Average Review:

Write a Review

and post it to your social network

     

Most Helpful Customer Reviews

See all customer reviews >